Prima pagină » Local » Clipe de groază, la Iași! Un adolescent a încercat să facă moarte de om. Tânărul ieșean, pedepsit de către magistrați (Exclusiv)
Clipe de groază, la Iași! Un adolescent a încercat să facă moarte de om. Tânărul ieșean, pedepsit de către magistrați (Exclusiv)

Clipe de groază, la Iași! Un adolescent a încercat să facă moarte de om. Tânărul ieșean, pedepsit de către magistrați (Exclusiv)

22 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un adolescent din județul Iași a fost pedepsit de magistrați, după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe C.G. la 5 ani de internare într-un centru de detenție, pentru tentativă de omor. Oamenii legii au afirmat că tânărul ieșean ar fi încercat să îl bage în mormânt pe un cunoscut, după un conflict spontan

Clipe de groază, petrecute recent în județul Iași! Un adolescent a încercat să facă moarte de om. De altfel, tânărul ieșean a fost pedepsit de către magistrați. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe C.G. la 5 ani de internare într-un centru de detenție, pentru tentativă de omor.

„Instanța admite în parte acțiunea exercitată de către partea civilă V.S.T., sens în care îl obligă pe inculpatul C.G. la plata către partea civilă V.S.T. a sumei de 2.000 de euro și a sumei de 300 de euro, cu titlu de daune morale. Dispune confiscarea cuțitului găsit cu ocazia cercetării la fața locului”, au menționat magistrații ieșeni.

Minorul ieșean, acuzat de tentativă de omor

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui C.G. a început pe data de 1 aprilie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de tentativă de omor. Asta, după ce adolescentul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 12 martie 2021.

Anchetatorii spun că tânărul ieșean a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după un incident extrem de grav. Astfel, oamenii legii spun că, în urma unui conflict spontan, minorul a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe „rivalul” său. Autoritățile ieșene au fost informate despre producerea incidentului teribil printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar, în urma căruia un minor a fost arestat preventiv.

Clipe de groază, la Iași: un adolescent a încercat să facă moarte de om!

La scurt timp, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și ale Poliției. Victima a beneficiat de primul-ajutor din partea unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași. Mai apoi, aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași. Medicii ieșeni au constatat că victima, V.S.T., a suferit leziuni care i-au pus viața în pericol.
La rândul lor, polițiștii ieșeni au demarat cercetările și, astfel, au ajuns la adolescentul C.G.

Acesta a fost săltat și dus la audieri. Ulterior, tânărul ieșean a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor. A doua zi, el a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă, propunere pe care judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis-o. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar, în urma căruia un minor a fost condamnat pentru tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`