Prima pagină » National » Clipe de coșmar într-un cartier de lux din Capitală. Un bărbat a vandalizat cu o piatră 16 autoturisme, în doar câteva ore
Clipe de coșmar într-un cartier de lux din Capitală. Un bărbat a vandalizat cu o piatră 16 autoturisme, în doar câteva ore

Clipe de coșmar într-un cartier de lux din Capitală. Un bărbat a vandalizat cu o piatră 16 autoturisme, în doar câteva ore

15 iun. 2024, 13:40,
BZI.ro, în National

Au fost momente de coșmar pentru localnicii unui cartier de lux din Capitală. Un bărbat a vandalizat cu o piatră 16 mașini, în doar câteva ore. Acesta nu s-a oprit după ce le-a distrus geamurile și caroseria, ci a furat apoi tot ce a găsit în autoturisme. Zona era împânzită de camere de supraveghere, care l-au surprins pe tot traseul pe care „și-a făcut de cap”, iar polițiștii au reușit să îl identifice rapid pe făptaș.

Bărbatul ar fi fost drogat

16 maşini a reuşit să distrugă bărbatul de 38 de ani în doar câteva ore. Nu le caute doar pe cele de lux, ci ce le viza pe cele din care considera că avea ce să fure. Metoda lui era simplă, lua o piatră de dimensiunea unui pumn, spărgea geamurile din fata iar apoi încercă să deschidă portiera.

Doar din trei maşini a reuşit să plece cu o pradă: un portofel cu 500 de lei, un card şi bijuterii de aur. Un bărbat care a văzut scenele demne de filmele cu tâlhari a alertat poliţia. Mai puţin de jumătate de oră le-a luat agenţilor să dea de urma bărbatului care nu a recunoscut că a distrus toate maşinile. Anchetatorii cred că ar fi putut fi sub influenţa substanţelor interzise. Individul nu a fost însă testat.

Poliţiştii din Voluntari continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativa la furt calificat, 13 acte materiale, şi furt calificat.

Nu este prima dată când „cartierul bogaţilor” este prădat de hoţi.

În preajma Crăciunului, o bandă de hoţi a terorizat acelaşi cartier. Indivizii au spart mai multe maşini şi au intrat în case. Hoţii nu au fost prinşi până acum.

Comentarii
  • Cartier de lux inseamna paza si strazi private. Acolo e doar scump, nu e lux. Baden-Baden e lux, de exemplu. Iar acolo nu se intampla asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *