Prima pagină » National » Clienții CEC Bank primesc 50 de lei pe săptămână! Banii se virează de la 1 octombrie
Clienții CEC Bank primesc 50 de lei pe săptămână! Banii se virează de la 1 octombrie

Clienții CEC Bank primesc 50 de lei pe săptămână! Banii se virează de la 1 octombrie

23 sept. 2024, 10:20, 1 ,
Mirela Gabriela Todosi în National

Clienții CEC Bank primesc 50 de lei pe săptămână! Cei care vor să primească banii trebuie să respecte câteva condiții. Banii se virează automat în contul clienților de la 1 octombrie până la 31 decembrie 2024.

Clienții CEC Bank primesc 50 de lei pe săptămână!

Cei care au cont la CEC Bank pot primi 50 de lei în fiecare săptămână. Clienții acestei bănci trebuie să dețină un card Mastercard emis de CEC Bank, iar dacă în fiecare marți cheltuie bani de pe card, pot primi 10% din sumă înapoi. Cei 50 de lei intră direct pe card începând cu 1 octombrie până pe 31 decembrie.

„Pentru fiecare plată cu cardul tău Mastercard emis de CEC Bank, făcută în zilele de marți, vei primi 10% cashback (bani înapoi pe card), în limita a 50 de lei per card, per campanie. Campanie disponibilă în perioada 1 octombrie – 31 decembrie: toate tranzacțiile efectuate marțea la toți comercianții online din România și din afara țării. poți înscrie mai multe carduri Mastercard CEC Bank (debit sau credit) emise în România. Ziua de marți este considerată între 00:00 – 23:59, la locația comerciantului.”, a transmis banca.

Bugetul pus la dispoziție este de 2.250.000 lei. O altă bancă oferă bani clienților săi. Este vorba despre Raiffeisen Bank, care vrea să ofere clienților direct pe card câte 1.000 de lei gratis, dacă reușesc să își convingă cinci prieteni să semneze practic cu austriecii. Raiffeisen Bank a început deja să își informeze clienții cu privire la această nouă promoție, fie prin intermediul e-mailului, fie chiar direct la telefon. Campania este valabilă până pe 30 noiembrie 2024. Mulți dintre clienții băncii au primit deja un link pe care trebuie să-l trimită celor pe care i-au convins să își deschidă cont.

„Invită-ți prietenii să-și deschidă cont la Raiffeisen și primești câte 200 lei BONUS pentru fiecare cont deschis din recomandarea ta. Prietenii tăi primesc și ei până la 300 de lei cadou: 200 lei pentru deschiderea contului și încă 100 de lei dacă fac cel puțin 2 tranzacții cu noul card în luna următoare deschiderii! Gândește-te la 5 oameni din cercul tău social care s-ar bucura să audă de aceasta ofertă. Perioada campaniei: 01.09.2024 – 30.11.2024.”, transmit cei de la Raiffeisen Bank.

O nouă aplicație bancară pentru români

Reprezentanții CEC Bank au lansat o nouă aplicație bancară pentru cetățeni. Românii care au cont sau card activ la CEC Bank vor avea parte de o nouă facilitate. Noua versiune permite generarea scrisorilor de cont direct din interfața mobilă. Această aplicație este una utilă pentru cei care au nevoie de documente în diverse contexte administrative sau juridice.

Clienţii nu trebuie decât să actualizeze aplicația CEC Bank pe care o au deja instalată, iar dacă nu o au, trebuie să o descarce și să o instaleze. Aplicația este una sigură și totodată îi și instruiește pe clienți să evite fraudele.

,,Am lansat o nouă versiune a aplicației Mobile Banking – aplicația CEC, cu noi funcționalități pentru tine: ecran de pre-login cu pictograme de acces rapid în aplicație, opțiune de reîmprospătare prin glisarea în jos a informațiilor și posibilitatea de a genera scrisoare de cont.”, a transmis CEC Bank.

Clienții care au cont la CEC Bank pot primi 50 de lei pe săptămână dacă dețin un Mastercard și cheltuie bani în fiecare zi de marți.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024