Prima pagină » Local » Client al unei discoteci din Iași, pus la pământ cu electroșocuri! Când s-a ridicat, victima a fost lovită cu picioarele în cap. Ieșeanul a rămas lat la pământ până la sosirea ambulanței
Client al unei discoteci din Iași, pus la pământ cu electroșocuri! Când s-a ridicat, victima a fost lovită cu picioarele în cap. Ieșeanul a rămas lat la pământ până la sosirea ambulanței

Client al unei discoteci din Iași, pus la pământ cu electroșocuri! Când s-a ridicat, victima a fost lovită cu picioarele în cap. Ieșeanul a rămas lat la pământ până la sosirea ambulanței

26 nov. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după mai multe scandaluri care au avut loc într-o discotecă din județ. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat recent pe Corneliu Zabulică la un an de închisoare, cu amânare, pentru purtare abuzivă. Oamenii legii au afirmat că agentul de pază a fost implicat în câteva conflicte, având un comportament extrem de violent

Clientul unei discoteci din Iași a fost pus la pământ cu un aparat cu electroșocuri! Când s-a ridicat, victima a fost lovită cu picioarele în zona feței. Ieșeanul a rămas lat la pământ până la sosirea ambulanței. În urma incidentului extrem de grav, un agent de pază a fost pedepsit de către judecătorii ieșeni.

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat recent pe Corneliu Zabulică la un an de închisoare, cu amânare, pentru purtare abuzivă. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Agentul de pază Corneliu Zabulică, acuzat de purtare abuzivă

Procesul ieșeanului Corneliu Zabulică a început pe data de 6 aprilie 2021. Procurorii l-au trimis în judecată pe agentul de pază sub acuzația de purtare abuzivă.

„În noaptea de 2 spre 3 aprilie 2016, în jurul orei 2:00, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de agent de pază (agent securitate intervenție) la discoteca din localitatea Gura Bohotin, inculpatul l-a lovit pe numitul B.B. cu bastonul (tomfa) din dotare în zona capului, peste mâini, în zona costală, peste picioare, apoi cu pumnii și cu picioarele peste corp, folosind și aparatul cu electroșocuri. În timp ce victima s-a așezat pe o bordură, simțindu-se rău, inculpatul a lovit-o cu piciorul în zona feței. Victima a căzut în stare de inconștiență, leziunile produse necesitând 14-15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Ieșeanul a comis-o și în alte situații

Oamenii legii au adăugat că, pe 14 august 2016, în jurul orei 4:00, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de agent de pază la aceeași discotecă, Corneliu Zabulică l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței pe numitul A.C., apoi i-a dat cu spray iritant lacrimogen în ochi și l-a lovit cu bastonul telescopic peste picioare.

„Mai mult, pe data de 26 decembrie 2016, în jurul orei 00:00, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de agent de pază (agent securitate intervenție) la discoteca din localitatea Gura Bohotin, inculpatul a pulverizat spray iritant lacrimogen în ochii persoanei vătămate D.D., a lovit-o pe aceasta cu bastonul în zona capului, apoi a scos-o pe terasă, unde s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de ciment”, au subliniat oamenii legii.

Potrivit acestora, conflictele au izbucnit după ce victimele ar fi avut discuții contradictorii cu agentul de pază. După ce victimele au depus plângeri, oamenii legii l-au luat la întrebări pe agentul de pază Corneliu Zabulică. Inițial, în fața procurorilor, ieșeanul a negat comiterea faptelor. Mai apoi, în faza judecății, individul a recunoscut că a săvârșit faptele respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *