Prima pagină » Cancan » Cleopatra Stratan și soțul ei au dat faliment! Ce s-a întâmplat cu afacerea lor

Cleopatra Stratan și soțul ei au dat faliment! Ce s-a întâmplat cu afacerea lor

22 iul. 2024, 13:12,
în Cancan

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au dat faliment și au pierdut toți banii investiți în afacerea lor cu haine. Timp de doi ani, aceștia au alocat resurse financiare importante dar și multă energie pentru crearea unui brand personal vestimentar. În cele din urmă, cuplul Stratan-Sanda a fost nevoit să renunțe la idee.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor bifa anul acesta trei ani de la căsătorie, însă tânăra artistă recunoaște că nu întotdeauna lucrurile au fost roz între ei. Artista își amintește că un moment greu pentru ea a fost în pandemie, atunci când a fost nevoită să stea departe o perioadă de Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și soțul ei au dat faliment

În urmă cu doi ani, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pus bazele unei afaceri cu haine, cei doi dorind să dezvolte un brand vestimentar. Astfel, ei au investit sume frumușele de bani, dar și timp și energie, însă demersul lor a fost sortit eșecului. Se pare că lucrurile nu au mers în direcția în care cei doi doreau, iar falimentul le-a bătut la ușă.

Brandul de haine al Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda nu a înregistrat succesul la care cei doi se așteptau, astfel au renunțat la afacere. Dacă în industria muzicală Edward Sanda și Cleopatra Stratan au un succes răsunător, cei doi și-au încercat norocul și în lumea modei, punând bazele unui brand personal de haine.

Se pare că realitatea a fost mult mai dură decât anticipaseră ei. Astfel, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pierdut toți banii investiți. Recent, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit deschis despre afacerea lor cu haine. Cleopatra Stratan recunoaște că proiectul lor în modă necesita mult timp, implicare și dedicare, resurse de care cei doi nu dispun, cel puțin nu în această perioadă de plină ascensiune în topurile muzicale.

„Cumva ne-am băgat pe o zonă pe care nu o cunoaștem atât de bine și am zis totuși să ne ocupăm de businessul nostru care este muzica până la urmă. Asta a fost așa ca o idee. Pur și simplu e foarte greu să te bați cu branduri care deja există pe piață de ani de zile și noi am venit cu ceva nou, cu altceva”, a precizat Cleopatra Statan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, 3 ani de mariaj

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se bucură de o căsnicie fericită de aproape 3 ani, relația lor fiind un exemplu pentru mulți tineri. Fanii îi îndrăgesc pentru chimia lor evidentă și pentru talentul lor artistic, care se manifestă în numeroasele colaborări muzicale.

Într-un interviu recent, Edward Sanda a dezvăluit cum reușește el și Cleopatra Stratan să mențină o relație frumoasă și armonioasă după trei ani de căsnicie. Artistul a subliniat importanța comunicării deschise și a respectului reciproc.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează nu doar un cuplu de succes pe scenă, ci și în viața de zi cu zi, iar acest lucru este evident pentru fanii lor care îi urmăresc cu admirație în mediul online. Cântărețul mărturisește că totul în căsnicia sa decurge natural, fără a forța nimic de dragul aparențelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *