Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cleopatra Stratan si Edward Sanda vorbesc despre luna de miere: ”Am primit foarte multe comentarii referitor la… ”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda vorbesc despre luna de miere: ”Am primit foarte multe comentarii referitor la… ”

29 aug. 2021, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat civil și religios. Urmează ca îndrăgitul cuplu să plece în luna de miere. Iată unde vor petrece timpul împreună

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o căsătorie ca în basme, iar acum se pregătesc pentru luna de miere. Tânărul și iubitul cuplu a ales o locație magică pentru a sărbători iubirea lor și pentru a se relaxa împreună.

Unde va avea loc luna de miere a celor doi proaspăt căsătoriți

După ce au avut o relație de doi ani de zile, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis că este cazul să-și spună „da” în fața lui Dumnezeu și să-și promită iubire până la moarte și dincolo de ea.

Cei doi se pregătesc acum pentru luna de miere.

Dacă nunta a fost scoasă din basme, luna de miere trebuie să fie cel puțin la fel de frumoasă! Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să-și petreacă luna de miere în Sardinia, unde se vor relaxa împreună și vor uita de orice probleme ar avea în București.

De curând, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au lansat împreună o piesă, iar succesul și aprecierile oferite de fani nu au întârziat să apară. De subliniat este faptul că îndrăgitul cuplu a devenit un model pentru alți tineri care urmează să-și unească destinele pentru totdeauna.

Mesajele primite de cei doi proaspăt căsătoriți după nuntă

După ce a avut loc nunta celor doi îndrăgostiți, mulți fani le-au mărturisit că își doresc să valseze la propriile nunți pe piesa pe care au lansat-o, fiindcă îi umple de emoție.

„Publicul a rezonat foarte frumos cu piesa și am primit foarte multe comentarii referitor la faptul că vor și își doresc ca cei care urmează să se căsătorească să folosească piesa la dansul mirilor. Piesa este despre noi din prima până în ultima secundă. Am compus despre noi, am lansat-o pentru asta, iar videoclipul redă fix povestea noastră. Așa cum ne-am întâlnit: prima dată la studio, cum tata stă în spate și se uită la noi”, au declarat Edward și Cleopatra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *