Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cleopatra Stratan și Edward Sanda sărbătoresc trei ani de căsătorie! Artista a postat un mesaj emoționant

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sărbătoresc trei ani de căsătorie! Artista a postat un mesaj emoționant

14 aug. 2024, 17:20,
în Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au motive să radieze de fericire! Cei doi îndrăgostiți sărbătoresc astăzi trei ani de căsătorie! Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Astăzi, 14 august, Edward Sanda și Cleopatra Stratan marchează o ocazie specială: împlinirea a trei ani de căsătorie. Cu ocazia acestui moment deosebit, artista a ales să își exprime dragostea și aprecierea pentru soțul ei printr-un mesaj emoționant postat pe Instagram.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan aniversează trei de căsătorie

Într-o fotografie care imortalizează un moment din ziua cea mare a celor doi, Cleopatra Stratan a scris un mesaj emoționant prin intermediul căruia a transmis cât de mult îl iubește pe alesul inimii ei.
Cei doi artiști, cunoscuți nu doar pentru carierele lor de succes, dar și pentru povestea lor de dragoste, sunt mai fericiți ca niciodată în această zi deosebită.

„3 ani de când suntem căsătoriți și cei mai fericiți! Îmi doresc să fim la fel și până la nunta de diamant! Te iubesc cel mai mult”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cu șase ani în urmă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întâlnit pentru prima dată în calitate de colegi de breaslă, fără să știe că acea întâlnire le va schimba viețile.

Vedeta a rememorat acel moment și a mărturisit că a fost atrasă imediat de Edward, apreciind profund personalitatea și talentul său.
Pe parcursul colaborărilor lor muzicale, cei doi au lansat împreună o piesă, ceea ce le-a permis să petreacă tot mai mult timp împreună.

Cleopatra Stratan a intrat în afaceri cu soțul ei

Concret, cei doi artiști au anunțat că și-au deschis o afacere. O afacere în domeniul pe care îl cunosc cel mai bine, muzica. Cleopatra și Edward și-au dus carierele la un alt nivel, iar inspirația a venit abia după ce s-au întors din America Express.

Cei doi și-au deschis, recent, o casă de producție și au făcut apel către public pentru a descoperi noi talente. Așadar, concurenții de la America Express au rămas în domeniul care i-a făcut cunoscuți.

După cum se știe deja, Cleopatra Stratan a devenit cunoscută la o vârstă fragedă, datorită tatălui ei, Pavel Stratan, și el artist de succes cu ani în urmă, și se bucură de o carieră de succes în muzică. La fel de talentat este și soțul ei, Edward Sanda, alături de care formează o echipă perfectă. Cei doi au decis să dea mai departe cunoștiințele pe care le au celor care își doresc o carieră în muzică, întinzându-le o mână de ajutor.

„Vrei să începi o carieră în muzică și să ai prima ta piesă? Îți place să cânți și vrei să fii auzit? Noi suntem aici să îți îndeplinim visul. Dacă ești talentat, scrii versuri sau linii melodice, putem da viață ideilor tale. Abia așteptăm să îți ascultăm ideile”, au scris cei doi pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *