Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunțul despre copil, la doar câteva luni de la căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunțul despre copil, la doar câteva luni de la căsătorie

30 ian. 2022, 18:20,
în Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt doi dintre cei mai apreciați artiști din tânăra generație a industriei muzicale autohtone. Formează un cuplu de circa doi ani de zile, iar lucrurile între ei au avansat extrem de repede.

În urmă cu doar câteva luni, cei doi au spus cel mai important „Da” din viața lor în fața ofițerului stării civile, iar mai apoi au pășit spre altar, acolo unde și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Relația lor este una dintre cele mai apreciate și urmărite din showbiz-ul autohton, iar fanii abia așteaptă să afle care este următorul pas pe care îl vor face.

Internauții stau cu sufletul la gură și vor să afle vești despre momentuș în care familia celor doi se va mai mări cu încă un membru.

Iată că așteptarea a luat sfârșit, iar în urmă cu câteva ore, pe rețelele de socializare, artistul a făcut primele dezvăluiri despre copil. Vestea vine la doar câteva luni de la momentul în care au devenit oficial soț și soție.

Edward Sanda a dat vestea despre copil

Deși majoritatea internauților îi văd doar ca pe niște copii, cei doi au demonstrat că, deși sunt încă foarte tineri sentimentele lor sunt puternice și sincere și au gânduri serioase de viitor.

Pe rețelele de socializare, acolo unde Edward Sanda este foarte activ și nu trece o zi fără să nu posteze, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. A fost prilejul perfect pentru ca fanii să-și mai satisfacă din curiozități. Majotitatea întrebărilor, bineînțeles, au fost legate de viața lor private, iar cei doi au fost mai mult decât încântați să răspundă.

Un internaut a profitat de ocazie pentru a afla ce-și doresc cele două vedete: fetiță sau băiețel, iar amândou au căzut de acord că și-ar dori ca primul lor bebeluș să fie „fată”. De asemenea, în ceea ce privește numele de familie, cei doi au dezvăluit că va prelua ambele nume de familie.

Ce declarații publice și-au făcut Edward Sanda și Cleopatra Stratan

În urmă cu câteva săptămâni, artistul i-a făcut o declarație publică acesteia, spunându-i că, pentru el, Cleopatra este ”perfecțiunea întruchipată”.

„Pentru mine este perfectă, e perfecțiunea întruchipată din cap până în picioare”,  a declarat Edward Sanda.

De asemenea, la rândul ei, Claopatra i-a răspuns soțului său printr-o declarație la fel de emoționantă, dezvăluind că unul dintre cele mai frumoase momente din relația lor a fost acela când Edward a cerut-o de soție.

„ Iubesc totul la Edward, iar momentul meu preferat din relație a fost când m-a cerut în căsătorie”,  a spus Cleopatra Stratan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *