Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să vorbească despre un moment emoționant din viața lor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să vorbească despre un moment emoționant din viața lor

08 feb. 2022, 22:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit, în vara anului 2021, iar în momentul de față sunt foarte fericiți împreună.
Dincolo de toate speculațiile pe baza relației lor, cei doi nu au plecat urechea la nicio bârfă și și-au continuat povestea de iubire. Cei doi se numără printre cele mai frumoase și mai sincere cupluri ale showbiz-ului românesc și au o groază de fani, care îi apreciează și le urmăresc fiecare mișcare.

Invitați, în cadrul unui emisiuni TV, cei doi au vorbit despre unul dintre cele mai emoționate momente din istoricul relației lor și anume, momentul cererii în căsătorie. Iată ce au dezvăluit cei doi îndrăgostiți!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, o poveste de iubire ca în povești

În cadrul emisiunii TV, Cleopatra Stratan a dezvăluit cum soțul ei, Edward Sanda, s-a gândit să o ceară în căsătorie, chiar de ziua ei naștere. Când povestește de acest eveniment, Cleopatra Stratan este real emoționată, semn că este una dintre cele mai frumoase amitiri de-ale ei. Artista declară că cererea în căsătorie a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit, până în momentul de față și că soțul ei i-a oferit un buchet cu 100 de trandafiri, simbol al iubirii lui față de ea.

”M-a surprins că a făcut pasul ăsta chiar de ziua mea. Și sincer a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit până acum. M-a luat cu altceva, mi-a luat 100 de trandafiri”, a povestit Cleopatra Stratan, în cadrul unei emisiuni TV.

Edward Sanda: „Nu aveam niciun model și l-am luat așa, după ochi”

Singura persoana care a știut de intențiile artistului a fost mama lui. De asemenea, aceasta l-a ajutat să aleagă inelul de logodnă. Edward Sanda a dezvăluit că i-a fost cam greu să facă o alegere, în ceea ce privește inelul, deoarece a vrut să tot mai aproape de preferințele iubitei sale.

„Mama a știut, a și mers cu mine să alegem inelul, a durat ceva până l-am găsit, am fost pretențios un pic și nici nu am avut măsura de pe deget, pentru că ea în perioada aia stătea la Chișinău, eu în București. Nu aveam niciun model și l-am luat așa, după ochi”, a dezvăluit Edward Sanda, în cadrul emisiunii .

 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *