Prima pagină » Cancan » Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut o nuntă de poveste. Imagini de vis de la petrecere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut o nuntă de poveste. Imagini de vis de la petrecere

16 aug. 2021, 11:06,
BZI.ro, în Cancan

14 august a fost o zi pe care Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu o vor uita niciodată. Cei doi au devenit în sfârșit soț și soție, au avut o petrecere de nuntă foarte reușită, unde romantismul a fost cuvântul de ordine. Așa s-a văzut din fotografiile și filmulețețe publicate pe rețelele sociale.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au primit cei aproximativ 100 de invitați la Lagoo Snagov, un centru de evenimente din județul Ilfov. Au fost familiile, rude, prieteni apropiați, dar și colegi de breaslă de-ai mirilor, printre care i-am recunoscut pe Randi și pe fratele său, pe Doinița Oancea, Codruța Sanfira, Stoica Mario (producător muzical), Anastasia Sandu, solistă și fostă concurentă la „The Four” care, de altfel, a și prins buchetul miresei. Dan Badea și soția sa Mădălina le-au fost părinți spirituali.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dansat pe melodia lui Calum Scott

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales o melodie extrem de romantică pentru dansul mirilor: „You are the reason” („Tu ești motivul”), semnată Calum Scott. Au fost tandri unul cu celălalt în timpul dansului și parcă pluteau pe ring. Cei din jurul lor îi filmau cu lacrimi în ochi.

Atmosfera s-a animat însă repede, pentru că tinerețea și energia mirilor i-au molipsit pe invitați. S-a dansat mult, dar s-a și plâns de emoție, căci socrul mic Pavel Stratan a susținut un recital de excepție pentru fata lui, ai cărei pași i-a ținut în palme toată viața. Ulterior, Pavel și Cleopatra au cântat și împreună câteva piese, spre bucuria nuntașilor.

Nași le-au fost Dan Badea şi soţia lui, Mădălina

Nașa cuplului, soția lui Dan Badea, a strălucit pur și simplu la eveniment. Cei doi părinți spirituali erau cunoscuți de ceva vreme, deoarece se hotărâseră încă de anul trecut. Vă reamintim că despre povestea de dragoste dintre Edward și Cleopatra s-a aflat de la începutul anului trecut. Cei doi s-au îndrăgostit în luna februarie, înainte de pandemie.

„A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti”, spune la acea vreme Cleopatra Stratan.

Tortul „inimă dulce” a fost atracția serii

Momentul culminant al petrecerii de nuntă s-a consumat la sosirea tortului. O inimă imensă, alb-roșie, a fost dulcele festiv care i-a uimit pe invitați și i-a bucurat pe miri. S-au desfăcut șampaniile, s-a cântat „La mulți ani”, s-au făcut urări și promisiuni.

Edward și Cleopatra par desprinși dintr-o poveste cu happy-end, în care au crezut amândoi de la bun început. Cleo, fetița pe care o știm de la 3 ani, datorită hit-ului „Ghiță”, a reușit ceea ce și-a dorit: să se mărite cu Edward, primul și singurul bărbat din viața ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *