Prima pagină » Cultural » Cleopatra Stratan se bucură de succes și face furori pe Instagram. Cum este tânăra artistă în ipostaza de soție

Cleopatra Stratan se bucură de succes și face furori pe Instagram. Cum este tânăra artistă în ipostaza de soție

10 aug. 2022, 09:39,
în Cultural

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Cleopatra Stratan, se bucură de succes și face furori pe Instagram. Aceasta are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândră. Cleopatra Stratan are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață, Edward Sanda, și se declară o femeie împlinită. Cei doi sunt extrem de activi în mediul online și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii inedite de familie. Iată cum este tânăra artistă în ipostaza de soție.

Cleopatra Stratan face furori pe Instagram în ipostaze sexy

Tânăra artistă Cleopatra Stratan a devenit o femeie de o frumusețe răvășitoare. Celebra cântăreață are un succes impresionant pe plan profesional, iar în viața privată radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și atrage privirile tuturor cu ținutele provocatoare și formele fizice fără cusur.

Recent, Cleopatra Stratan s-a afișat într-o ținută incendiară la un eveniment monden, iar aprecierile celor din jur nu au întârziat să apară. Luna aceasta artista va sărbători un an de căsătorie alături de Edward Sanda și sunt mai fericiți ca oricând.

Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta se bucură din plin de viața de familie și de rolul de soție. Artista reușește de minune să îmbine cariera cu mariajul și este susținută mereu de soțul ei. Cleopatra Stratan este extrem de activă și pe rețelele de socializare, iar fotografiile sale de pe Instagram au un număr impresionant de urmăritori.

De celebritate se bucură din plin și Petru Zaharescu. Fiul prezentatoarei de știri Andreea Berecleanu studiază pentru a avea o carieră de succes și are parte de susținerea și încurajarea părinților săi. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care radiază de fericire alături de iubitul ei este Doina Teodoru. Aceasta se afișează în ipostaze tandre alături de bărbatul care i-a cucerit inima, nimeni altul decât chef Cătălin Scărlătescu.

Ce spune frumoasa artistă despre provocările vieții de familie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor sărbători luna aceasta un an de căsătorie și sunt mai fericiți ca oricând. Artista se bucură din plin de rolul de soție și se dedică partenerului ei de viață. Cântăreața a dezvăluit cum reușește să treacă peste momentele tensionate din căsnicie, oferind câteva detalii inedite despre soțul ei.

„Noi suntem doi oameni extrem de calmi în momente tensionate. Nu ne certăm niciodată, pentru că știm că nu rezolvăm nimic. Când vine o problemă ne așezăm și discutăm. (…) Îmi place că e la fel de copilăros ca mine. Ne-am descoperit latura asta unul al altul.(…) Îmi place tot la el.”, a declarat aceasta.

La rândul lui, Edward Sanda are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție. În ultima perioadă au apărut zvonuri că artista ar fi însărcinată, însă cei doi au negat acest lucru.

„Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa de tineri. Pentru că mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre… Când o să vină și un copil o să vină, nu l-am programat!”, a precizat Edward Sanda.

Cleopatra Stratan atrage privirile tuturor la evenimentele mondene și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Artista are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Edward Sanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`