Prima pagină » Cultural » Cleopatra Stratan l-a certat în public pe Edward Sanda. Artistul s-a exprimat greșit și a suportat consecințele

Cleopatra Stratan l-a certat în public pe Edward Sanda. Artistul s-a exprimat greșit și a suportat consecințele

07 dec. 2023, 10:37,
în Cultural

Prezenți în cadrul unui podcast, Cleopatra Stratan l-a certat în public pe Edward Sanda după ce acesta s-a exprimat greșit. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei ani, iar în anul 2021 s-au căsătorit.

Participarea la America Express le-a adus multe critici în ceea ce le privește relația, Edward fiind acuzat că lasă tot greul pe umerii frumoasei Cleopatra.

Cleopatra Stratan l-a certat în public pe Edward Sanda, la un podcast

Cu un an în urmă, în timpul unui podcast pe Instinctive.ro, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost implicați într-un moment neașteptat. Li s-a cerut să-și descrie fiecare partenerul într-o propoziție. Artistul pare să nu fi înțeles întrebarea și a răspuns cu un singur cuvânt, iar soția sa a dorit să-l corecteze în public, explicându-i cum se construiește o propoziție.

„Propoziție, nu cuvânt’, i-a atras atenția Cleopatra Stratan. „Unică în lume’, a răspuns din nou Edward. „Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat’, i-a spus pentru a doua oară artista. „Ea este unică în lume’, a fost răspunsul final al cântărețului, în vârstă de 26 de ani.

Edward Sanda a fost criticat de Cătălin Bordea

După ce Edward Sanda a fost eliminat de la America Express, Cătălin Bordea a dorit să transmită un mesaj ironic, referitor la modul său de abordare în competiție.

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic: „Cred că am fost laș astăzi’, o să pun momentul ăla cu el: „Baby, e prea periculos, hai tu!’. Eu când am văzut faza aia la TV, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj: au lipit „baby’ cu „este’, cu „prea periculos’ și cu „hai tu’ din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?!

Da, cum merge mă el acum acasă la socră-su? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane. Acum vorbesc frustrările din mine, că dacă mai aveam verigheta pe deget, acum ziceam și eu: hai, stai liniștit!’, a susținut Cătălin Bordea despre comportamentul lui Edward Sanda la „America Express”, a spus comediantul într-un podcast.

Edward Sanda nu a fost iertat nici de Cleopatra Stratan care l-a certat în cadrul unui podcast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *