Prima pagină » Actualitate » Claudiu Târziu l-a propus pe Dan Puric candidat AUR la președinția României! „Votați-mă!”

Claudiu Târziu l-a propus pe Dan Puric candidat AUR la președinția României! „Votați-mă!”

13 mai 2024, 09:08,
BZI.ro, în Actualitate

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul George Simion a ezitat cu candidatura la prezidențiale, Claudiu Târziu l-a propus pe Dan Puric candidat AUR la președinția României.

Claudiu Târziu l-a propus pe Dan Puric candidat AUR la președinția României

Senatorul Claudiu Târziu s-a întâlnit cu actorul Dan Puric după piesa de teatru în care a jucat actorul, numită „Votați-mă”.

Claudiu Târziu și Dan Puric s-au și pozat împreună la final de spectacol.

„Paparazzi au surprins la ceas de taină, astă noapte, la Cluj, cel puțin un posibil viitor candidat la președinție. Poate doi. Maestrul Dan Puric a avut un singur comentariu: „Votați, mă!””, a scris Claudiu Târziu pe Facebook.

Dan Puric a spus, în repetate rânduri, în declarațiile sale publice, că străinii vor să ne distrugă credința și viitorul și că UE e cel mai mare rău care ni s-a întâmplat.

„Dacă credem cu adevărat în creștinism, atunci trebuie să fim uniți împreună. România nu ar trebui să fie împotriva Rusiei pentru că dacă suntem împotriva Rusiei, distrugem un vecin, o relație cu o țară creștină… Divizarea noastră nu este o soluție și cred că această separare a fost concepută pentru a crea un conflict artificial între noi și a dezvolta tensiuni politice. România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să-l distrugă”, a spus Puric.

Dan Puric, apreciat și de George Simion

În luna februarie, George Simion a fost întrebat ce părere are despre posibilitatea ca Dan Puric să fie candidatul AUR la prezidențiale.

„Este unul dintre oamenii cu care împărtăşesc foarte multe valori comune. O să decidă membrii de partid, organizaţiile noastre locale. Dacă va veni şi va convinge o majoritate a partidului nostru, poate fi unul dintre candidaţi. Avem până pe 15 martie uşa deschisă, veniţi, convingeţi organizaţiile noastre, convingeţi partidul AUR, care are 15.000 de membri cotizanţi, că merită să-şi dea votul pentru voi”, a răspuns George Simion.

În conferinețele sale, ținute în București și orașele importante, Dan Puric a vorbit despre teorii ale conspirației, „străini” care vor să ne distrugă credința și viitorul, iar UE este cel mai mare rău care ni s-a întâmplat.

„Dacă credem cu adevărat în creștinism, atunci trebuie să fim uniți împreună. România nu ar trebui să fie împotriva Rusiei pentru că dacă suntem împotriva Rusiei, distrugem un vecin, o relație cu o țară creștină… Divizarea noastră nu este o soluție și cred că această separare a fost concepută pentru a crea un conflict artificial între noi și a dezvolta tensiuni politice”, a spus Dan Puric.

Liderul AUR, George Simion, continuă să transmită mesaje de luptă împotriva alianței PSD – PNL.

„Mă lupt cu capetele de hidră ale Partidul Comasat. Cu Boc, cu Alin Tişe, cu Rus, şi cu domn profesor Dâncu… cu tatăl lor, cel care se pune pe afişe. Partidul Comasat există de mult timp aici la Cluj, sunt împreună din 2004. Trebuie să se lupte cineva cu toţi nenorociţii care şi-au bătut joc de români în ultimele decade. Cu ei ne luptăm, cu ei ducem bătălia pentru viitorul României”, a mai afirmat liderul AUR.

Acum, Claudiu Târziu l-a propus pe Dan Puric candidat AUR la președinția României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *