Prima pagină » Actualitate » Claudiu, soțul Ancăi Molnar, gest cutremurător la cimitir. „Nu mai pot. Nu se mai termină”

Claudiu, soțul Ancăi Molnar, gest cutremurător la cimitir. „Nu mai pot. Nu se mai termină”

17 iun. 2024, 14:11,
BZI.ro, în Actualitate

Claudiu, soțul Ancăi Molnar, a făcut un gest emoționant la mormântul acesteia, la doar câteva zile după ce make-up artista a fost înmormântată.

Au trecut doar câteva zile de la înmormântarea Ancăi Molnar, make-up artista vedetelor, care și-a pierdut viața din cauza cancerului. Durerea resimțită de familia sa este imensă, iar la scurt timp după ceremonie, soțul ei, profund îndurerat, a vizitat mormântul acesteia.

Claudiu, soțul Ancăi Molnar, gest cutremurător la cimitir

Claudiu Molnar a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Soțul Ancăi i-a scris acesteia că a vizitat mormântul ei, unde i-a adus cafeaua și prăjitura preferată.

A stat mult timp la mormânt, vorbind cu ea, dar Anca nu i-a mai putut răspunde. Bărbatul a spus că trăiește un coșmar de când și-a pierdut soția și că dorul de ea îl frânge.

„Astazi ti-am adus cafeaua si prajitura ta preferată “miniamandina” Iubirea mea… Am povestit si le-am consumat impreuna. Te iubesc de nu mai pot si totul pare un vis urat care nu se mai termina… Iti simt lipsa tot mai tare, mi-e asa de dor de atingerile tale, strangerile in brate, saruturile tale dulci… de tot ce faceam impreuna. Pffff….”, a scris Claudiu Molnar pe Facebook, alături de fotografia de la locul de veci al Ancăi.

Fiul Ancăi Molnar, mesaj trist pe internet

Nu doar soțul Ancăi Molnar este copleșit de durere de la moartea make-up artistei, ci și fiul lor, Patrick. Băiețelul, acum sub grija tatălui, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar în ziua înmormântării mamei sale. Cu doar câteva ore înainte de a-și lua rămas-bun de la cea care i-a dat viață, Patrick a exprimat cât de dureroase sunt momentele prin care trece.

„Mi-a fost frig tot anul, dar în iunie am înghețat de tot… Dumnezeu să te ierte și să te lase să te odihnești în pace, mamă. Rest in peace”, este mesajul transmis de Patrick, fiul Ancăi Molnar, pe TikTok.

Anca Molnar s-a stins din viață la 35 de ani

Anca Molnar a fost răpusă de o tumoră pe creier. La doar 35 de ani, renumita make-up artistă a plecat la ceruri, lăsând în urmă lacrimi de durere. Înainte de a părăsi această lume, Anca a lăsat un mesaj emoționant.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul lăsat de Anca Molnar, publicat de prietenii săi.

Claudiu, soțul Ancăi Molnar, a transmis un mesaj extrem de trist, la câteva zile de la înmormântarea soției sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024