Prima pagină » Actualitate » Claudiu Năsui (USR), ministrul Economiei a făcut o ilegalitate de proporții! A publicat imagini dintr-o fabrică românească de armament – FOTO, VIDEO

Claudiu Năsui (USR), ministrul Economiei a făcut o ilegalitate de proporții! A publicat imagini dintr-o fabrică românească de armament – FOTO, VIDEO

17 iun. 2021, 09:05,
BZI.ro, în Actualitate

Claudiu Năsui pare că nu cunoaşte cu exactitate legislația românească ce prevede limitări când este vorba despre securitatea militară. Vorbim despre faptul că ministrul USR-ist al Economiei a făcut o ilegalitate de proporţii după ce a publicat imagini dintr-o fabrică românească de armament.

Imaginile au fost publicate pe Instagram şi a atras asupra lor un întreg val de indignare. Imaginile au fost făcute la fabrica de armament din Brașov, unitate de importanță strategică uriașă.

Claudiu Năsui a publicat imagini dintr-o zonă militarizată din România

Incidentul major de securitate a avut loc prin filmarea unei fabrici de armament din Brașov. Claudiu Năsui a ales să filmeze mai multe secvențe din respectiva fabrică, secvențe pe care ulterior le-a publicat pe Instagram. Oficialii din minister i-au luat imediat apărarea ministrului spunând că imaginile au fost filmate cu acordul directorilor. Totuși, este bine cunoscut faptul că un cetățean nu are voie să pozeze o unitate militară din exterior, dapoi din interior.

După ce ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a vizitat mai multe fabrici de armament din Brașov, acesta a dezvăluit pe o rețea de socializare și imagini din interiorul clădirilor.

Trebuie menţionat faptul că la liniile de producţii din fabricile din armament din România şi probabil din întreaga lume, filmare este strict interzisă. Acest lucru tine de siguranţa naţională şi de nedivulgarea secretelor de stat. De exemplu, chiar dacă filmarea nu pare importantă pentru un ochi normal, în ochii specialiştilor se poate dovedi a fi o mină de aur.

Așchia nu sare departe de copac! Tatăl lui Claudiu Năsui a fost trădător de țară, susține fostul ministru de Interne

Doru-Viorel Ursu, fost ministru de Interne dar şi judecător a realizat un interviu la Realitatea Plus în care a oferit mai multe detalii despre condamnarea la închisoare a tatălui deputatului USR, Claudiu Năsui. Fostul ministru susţine că acesta pur şi simplu a trădat țara și că pedeapsă primită (7 ani de închisoare) a fost meritată.

De altfel, fostul judecător a precizat faptul că tatăl deputatului a plecat în America unde a dus mai multe documente clasificate, documente care le-a oferit autorităţilor de acolo:

(…)AA: Dar de ce considerați că a făcut acest lucru? Că a trădat și a vândut România?

DVU: Păi doamnă, stați puțin, că doar nu pe Ceaușescu l-a vândut. Omul era inginerul-șef al Atelierului de Prototipuri de pe platforma EMI. EMI era una din întreprinderile de pe platforma Pipera, cea mai modernă din S-E Europei. Făcută de poporul român, nu Ceaușescu, prin munca lui, ca și Casa Poporului, ca și Transfăgărășanul. Și cu colaborare japoneză. Era o bijuterie. Iar eu, culmea, procuror la Sectorul 2 și o perioadă am răspuns de această platformă. Omul nostru, cu gențile încărcate, pleacă la negocieri cu americanii.

DVU: Nu numai că începuse și tehnologia românească. Aveam și noi minți deosebite. Păi ce să ducă? Cafea din România în SUA. Ce să ducă, când te duci la tratative… Documente aparținând întreprinderii respective. Habar n-aveam cine e domnul ăla. (…) se arăta în interviul de la Realitatea Plus

Video cu momentul  aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *