Prima pagină » Cancan » Claudiu Molnar este, din nou, în doliu. La nici o lună de la moartea soției sale, o nouă tragedie s-a abătut asupra acestuia

Claudiu Molnar este, din nou, în doliu. La nici o lună de la moartea soției sale, o nouă tragedie s-a abătut asupra acestuia

03 iul. 2024, 09:44,
BZI.ro, în Cancan

Claudiu Molnar este, din nou, în doliu la nici o lună de la moartea soției sale, Anca Molnar. Claudiu, soțul fostei make-up artist, este copleșit de durere, iar ghinionul pare să nu se mai termine. Bărbatul a comunicat pe platformele de socializare că unul dintre prietenii săi a decedat.

Acesta avea doar 37 de ani și a lăsat în urmă o familie profund îndurerată.

Anca Molnar a murit pe 11 iunie 2024

Pe 11 iunie 2024, Anca Molnar a murit. Cu mai puțin de un an în urmă, make-up artista fusese diagnosticată cu cancer, o boală pe care a reușit să o combată cu determinare pentru multe luni.

A trecut prin două intervenții chirurgicale la creier și a luptat din greu pentru viața ei, dar în cele din urmă corpul ei nu a mai putut să continue lupta.

Claudiu Molnar nu poate depăși durerea pe care o simte. Gândurile lui sunt mereu la soția sa, care a plecat prea devreme. Bărbatul exprimă frecvent sentimentele sale prin mesaje care reflectă durerea sa. Recent, a scris și o poezie în memoria Ancăi Molnar.

„Mi-e aşa de dor de tine

De arde inima-n mine

Sufletul mi-e îmbrăcat

Doar cu lacrimi si oftat.

Mă topesc de al tău dor

Îngerul meu păzitor

Te-ai ascuns după o stea

Şi veghezi la viaţa mea

Te iubesc infinit.”, este poezia scrisă de soțul Ancăi Molnar în urmă cu doar o zi.

Claudiu Molnar este, din nou, în doliu

Claudiu Molnar a fost devastat de durere după ce partenera lui dragă, mama copilului său, a plecat din lumea aceasta. De la moartea Ancăi, bărbatul își exprimă frecvent suferința pe rețelele de socializare.

Din păcate, tragediile în familia sa par să nu se mai oprească. Acum câteva zile, soțul fostei make-up artist a postat pe pagina sa de Facebook despre moartea unei persoane apropiate. Claudiu Molnar a scris despre bărbatul în vârstă de doar 37 de ani, care a lăsat în urmă o familie profund îndurerată. Ca urmare, mai mulți oameni s-au mobilizat pentru a strânge fonduri pentru soția și copiii acestuia, care au rămas fără sprijin.

„Ieri am pierdut un coleg și un prieten drag… Bianca însă, soția lui, a pierdut susținerea, siguranța și stabilitatea copiilor lor. Noi ne dorim să simtă cât mai puțin tragica și brusca pierdere a tatălui lor și vom încerca să îi ajutăm cu tot ce ne stă în putere, însă avem nevoie și de susținerea voastră. Pentru toți cei care doresc și pot să ni se alăture, lăsăm datele bancare ale soției”, este mesajul pe care Claudiu Molnar l-a repostat pe pagina sa de Facebook.

Din nefericire, Claudiu Molnar este, din nou, în doliu, iar necazurile par să nu îl mai ocolească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024