Prima pagină » National » Claudiu Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei.  „Mi-e atât de dor deja” 

Claudiu Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei.  „Mi-e atât de dor deja” 

14 iun. 2024, 14:21,
BZI.ro, în National

Claudiu Molnar încă nu poate accepta vestea că soția sa a pierdut lupta cu cancerul. Soțul make-up artistei a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Decesul Ancăi Molnar a provocat multă suferință în inimile tuturor celor care au cunoscut-o.

Make-up artista a murit la vârsta de 35 de ani, după ce a luptat din greu împotriva cancerului. Din păcate, boala a învins-o în cele din urmă, iar acum soțul și fiul ei sunt încă în stare de șoc.

Claudiu Molnar se simte epuizat și încă nu poate accepta faptul că soția sa a decedat. Recent, el a publicat un mesaj extrem de emoționant pe internet.

Claudiu Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea soției

Anca Molnar se bucura de o carieră de succes și de o familie minunată. Avea multe visuri și dorințe, însă totul s-a prăbușit când a fost diagnosticată cu cancer. De atunci, viața ei s-a schimbat complet și a dus o luptă neîncetată cu boala.

Toți au sperat până în ultimul moment că va reuși să învingă boala și să se întoarcă acasă sănătoasă, dar, din păcate, lucrurile nu au decurs astfel. Make-up artista a murit la doar 35 de ani, lăsând în urmă multe lacrimi și un gol imens în inimile celor care au iubit-o și au cunoscut-o.

Soțul ei, Claudiu Molnar, și fiul lor, Patrick, sunt profund îndurerați. Le este dificil să vorbească despre Anca Molnar la trecut, iar recent, Claudiu a distribuit un mesaj emoționant pe internet.

„Drum lin spre cer, iubita mea și odihnă veșnică! De acum vei fi îngerul nostru păzitor și vei veghea tot timpul și vei avea grijă de noi! Te vom iubi pentru totdeauna! Yubi și Patrick”, a scris Claudiu Molnar pe contul său de Facebook.

Anca Molnar a încetat din viață la 35 de ani

Anca Molnar, un make-up artist cunoscut din România, a încetat din viață la 35 de ani. Ultima postare transmisă de femeia care nu și-a pierdut speranța până în ultima secundă. A fost operată de două ori pe creier.

Tânăra din Timișoara, care lucra ca dermopigmentist la un salon de înfrumusețare, avea mare încredere în cadrele medicale. A stat demnă în fața cancerului de care suferea și era extrem de iubită de clientele sale.

A lăsat în urma sa un soț și un fiu. Partenerul de viață, Claudiu Molnar, este cel care a făcut anunțul morții pe rețelele de socializare.

La doar o zi de la tragicul eveniment, Claudiu Molnar aproape că a cedat. Mesajele transmise de acesta sunt pline de durere și regret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *