Prima pagină » Cancan » Claudiu de la “Insula Iubirii” a primit acuzații grave din partea fostei soții. „Fugiți cât puteți de el”

Claudiu de la “Insula Iubirii” a primit acuzații grave din partea fostei soții. „Fugiți cât puteți de el”

26 iul. 2024, 12:54,
BZI.ro, în Cancan

Claudiu, noul concurent de la “Insula Iubirii”, a început deja să atragă atenția publicului. Iubitul Simonei are un copil dintr-o căsnicie anterioară, despre care se pare că nu se ocupă deloc, conform fostei sale soții. Aceasta a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, avertizând pe toată lumea să se ferească de cel care a venit pe insulă pentru a-și testa relația.

Imediat ce a ajuns pe Insula Iubirii, Claudiu, cel mai recent concurent și patron de studio de videochat, a captat deja atenția publicului. Deși bărbatul a fost infidel iubitei sale, Simona, ea a hotărât să îi ofere o nouă oportunitate. Totuși, pentru a verifica dacă a fost doar o eroare, cei doi au călătorit în Thailanda pentru a-și testa relația.

Noul concurent de la “Insula Iubirii”, un personal controversat

De îndată ce a sosit pe „Insula Iubirii„, Claudiu, cel mai recent concurent și proprietar de studio de videochat, a devenit subiect de interes pentru public. Deși bărbatul a fost infidel iubitei sale, Simona, ea a ales să îi ofere o a doua șansă. Totuși, pentru a verifica dacă infidelitatea a fost doar o greșeală, cei doi au mers în Thailanda pentru a-și testa relația.

Încă de la casting cei doi au dezvăluit că bărbatul are un copil dintr-o relație anterioară. Potrivit Cancan, Claudiu și-ar fi părăsit soția în timp ce aceasta era însărcinată și a cunoscut-o pe Simona la scurt timp după aceea.

De la prima întâlnire, între ei s-a creat o chimie puternică și au rămas împreună de atunci. De-a lungul timpului, Claudiu a fost infidel față de Simona, dar ea a ales să-l ierte și să-i ofere o nouă oportunitate. Totuși, pentru a se convinge că iubirea lor este autentică, cei doi au decis să participe la Insula Iubirii.

Înainte de asta, se pare că bărbatul a avut și alte întâlniri cu femei, iar una dintre ele l-a postat pe un grup de dating, dorind să afle mai multe informații despre el după ce l-a întâlnit pe Tinder.

Fosta soție îi aduce acuzații grave lui Claudiu, de la “Insula Iubirii”

Femeile din acel grup i-au oferit tinerei câteva detalii despre Claudiu, inclusiv fosta soție a acestuia. Ea a dezvăluit că bărbatul a părăsit-o în timp ce era însărcinată și a folosit banii de la nuntă pentru a cumpăra substanțe interzise. În plus, Claudiu a fost infidel.

„E fostul meu soț. Fugiți cât puteți de el! Am divorțat fix acum 6 luni, deși eram însărcinată în 5 luni la momentul respectiv, pentru că am aflat că a cheltuit toți banii de ne-au rămas de la nuntă pe droguri și, colac peste pupăză, am aflat și de înșelat! FUGIȚI!”, a scris fosta soție a lui Claudiu pe grupul de dating.

Femeia a afirmat de asemenea că noul concurent de la Insula Iubirii nu se ocupă deloc de fiul lor, Dominic.

„El încă nu și-a plătit datoria la mine și nu a cotizat nici măcar cu un leu pentru copil până în ziua de azi. Nu ar fi asta o problemă, că oricum nu îl las să vadă copilul și nu am nevoie de nimic de la el, dar așa, ca idee”, a mai scris fosta soție a iubitului Simonei.

Conform publicației menționate, Claudiu nu ar fi participat nici la botezul fiului său și între el și fosta soție ar avea loc discuții tensionate în fiecare lună.

Se pare că bărbatul a părăsit familia și viața din Craiova, și, deși fosta parteneră și-a refăcut viața, conflictele dintre ea și Claudiu, concurentul de la „Insula Iubirii”, continuă să persiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *