Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Puican, declarații dureroase despre divorț! Artista nu ar putea ierta niciodată infidelitatea lui Armin Nicoară „Dacă soțul tău ajunge să te înșele și să te mintă”

Claudia Puican, declarații dureroase despre divorț! Artista nu ar putea ierta niciodată infidelitatea lui Armin Nicoară „Dacă soțul tău ajunge să te înșele și să te mintă”

18 feb. 2024, 21:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Claudia Puican nu ar putea niciodată să treacă cu vederea greșelile soțului său! Artista și-a pus limite clare în căsnicia cu Armin Nicoară.

Căsnicia Claudiei Puican cu Armin Nicoară a fost mult comentată și dezbătută de internauți, fiind considerată de mulți o povară pentru artistă, care este nevoită să-i suporte soțului ei ieșirile la adresa altor femei celebre și la fel de frumoase.

După multe răutăți și judecăți lansate în mediul online de fani, cântăreața i-a luat apărarea soțului său, spunând că, în realitate, este un bărbat și un om minunat și că tot ceea ce face în spațiul public este doar de dragul divertismentului, fiind convinsă de faptul că îi este un soț fidel, care nu ar putea călca niciodată strâmb.

De această dată, prezentă în cadrul emisiunii moderată de Cristina Șișcanu, Claudia Puican a fost pusă față în față cu o întrebare controversată, moment în care a răspuns clar și răspicat ce nu ar putea ierta niciodată soțului ei.

Claudia Puican nu l-ar putea ierta pe Armin Nicoară dacă ar înșela-o

Fără să stea pe gânduri, Claudia Puican a mărturisit că nu ar putea trece niciodată în căsnicia sa peste infidelitate și peste minciună.

Artista este de părere că atunci când într-o relație intervine înșelatul, înseamnă că din partea persoanei care a călcat strâmb nu mai există niciun gram de iubire. Cântăreața nu acceptă infidelitatea în cuplu, însă încurajează asumarea în cazul în care nu ar mai exista iubire și comunicarea eventualelor nereguli care pot apărea în viața oricărui cuplu.

„Ce nu i-ai ierta soțului tău?”, a fost întrebarea adresată Claudiei Puican.

„Niciodată cred că nu i-aș ierta dacă l-aș prinde cu altă persoană și dacă l-aș prinde că m-ar minți și m-a înșelat și a făcut pe ascuns niște chestii de care eu nu am știut niciodată.

Atâta timp cât soțul tău ajunge să înșele, înseamnă că nu mai e fericit lângă tine și deja el și-a oferit sufletul acelei persoane. Dacă tu ai ales să te căsătorești cu mine și să ne împărțim sufletul în două amândoi, nu ai avea de ce să faci chestia asta. Adică poți să îmi vorbești, să îmi spui «Măi, draga mea soție, știi că simt că parcă nu ne mai înțelegem bine pe planul ăla, hai să o rezolvăm cumva.»

Noi vorbim tot timpul, îi spun «Spune ce te deranjează», el îmi spune. Dacă e să simt ceva că nu îmi spune el total, îi zic «Hai, zi odată, că doar știi că sunt și mamă, și soră, și frate, și soție și de toate, numai spune ce te deranjează, să putem rezolva împreună». Nu există așa ceva, dacă soțul tău ajunge să te înșele și să te mintă și să facă niște lucruri pe la spate, pe ascuns, înseamnă că nu mai suntem pe aceeași lungime de undă.

Înseamnă că tu ai alte planuri cu viața ta. Eu tot timpul îi zic și lui Armin «Dacă tu simți ceva, vino și spune-mi, indiferent ce ar fi, chiar dacă mă deranjează». Mă deranjează și după aceea zic «Hai, totuși, să o rezolvăm cumva», dar să mă minți și să mă înșeli pe la spate, nu există.”, a spus Claudia Puican.

Claudia Puican i-a luat apărarea lui Armin Nicoară în mediul online

Nu de puține ori, Armin Nicoară a făcut declarații și gesturi care i-au scandalizat pe internauți, fiind ulterior jignit și judecat în spațiul public. La un moment dat, însă, Claudia Puican nu a mai suportat să vadă cum soțul său este înțeles greșit, așa că scris un mesaj special pe rețelele de socializare, prin care să lămurească întreaga situație.

„Bună seara. În ultima perioadă, am remarcat că știrile au devenit tumultoase și se axează pe subiecte extrem de iritante despre soțul meu Armin. Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer.

Cele afirmate sunt, în mare parte, glume, altfel nu s-ar fi viralizat atât de rapid. Dacă ați avut ocazia să-l cunoașteți, știți cât de minunat este. Dacă nu, vă rog să vă rezervați judecățile până îl cunoașteți personal. Mulțumesc oamenilor care ne apreciază cu adevărat.”, a scris Claudia Puican în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *