Prima pagină » Radio » Actualitate » Claudia Puican, atac voalat la adresa nașilor. Ce mesaj le-a transmis soția lui Armin Nicoară

Claudia Puican, atac voalat la adresa nașilor. Ce mesaj le-a transmis soția lui Armin Nicoară

23 feb. 2023, 11:09,
în Radio

Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară, a lansat un atac voalat la adresa nașilor de cununie, Rareș Ciciovan și Georgiana Lobonț. Se pare că blondina a fost destul de deranjată de apropierea dintre Armin și nașa ei. În plus, Claudia Puican a recunoscut că relația dintre ea și Georgiana Lobonț s-a răcit de ceva vreme.

Relația dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-a răcit tot mai mult în ultima vreme, după ce saxofonistul a vorbit public despre ce se întâmplă între ea și soțul ei. Mai mult, Georgiana Lobonț și soțul ei s-au îndepărtat foarte mult de finii lor, după scandalul izbucnit în urma divorțului anunțat de rareș Ciciovan. La aceas vreme, Armin Nicoară a făcut câteva declarații care i-ar fi deranjat pe nașii de cununie.

Claudia Puican, atac voalat la adresa nașilor

Se pare că este destuld e greu să fii persoană publică deoarece trebuie să fii mereu pe placul urmăritorilor. Totodată, trebuie să ai grijă să ai o comunicare cât mai bună și deschisă cu ei. Iar de cele mai multe ori, vedetele au un stil care de obicei ori poate părea fals.

Ei bine, recent, Claudia Puican a vorbit despre acest subiect, iar la scurt timp a făcut acest lucru și nașa ei, Georgiana Lobonț. Acest lucru i-a dus pe mulți cu gândul la faptul că cele două artiste și-au transmis mesaje subtile una alteia.

„Dragi persoane publice, trebuie să fiți mai naturale atunci când trebuie să faceți un InstaStory, nu să vorbiți așa: «Vă salut, dragilor! Îmi pare bine că ne vedem din nou aici, pe pagina de Instagram, și să știți că vă pregătesc multe, multe surprize»! Fiți mai naturali, că nu vă crede nimeni”, a transmis Claudia Puican.

Relația cu nașii s-a cam răcit

Armin Nicoară și Claudia Puican nu mai au aceeași relație apropiată cu Georgiana Lobonț și soțul ei, iar acest lucru a fost confirmat și de artist. Scandalul în care au fost implicați i-a afectat destul de mult și i-a îndepărtat.

„Păi situația dintre mine și nașa mea nu este deloc bună. Eu nu am înțeles care este treaba, mai exact, pentru că i-am dat vreo două sau trei mesaje, chiar acum câteva zile, și nu mi-a răspuns. Am zis «ok, este seară, este noapte, nu îmi răspunde. Haide că poate, de dimineață, îmi răspunde».

Am văzut că nu mi-a răspuns, m-am uitat pe story-urile ei și pe Instagram, să văd ce face. La fel, i-am răspuns și acolo la ceva și am văzut că nu a răspuns și chiar, cumva, m-a deranjat. Adică nu am înțeles care este problema. Care este supărarea? Din ce cauză este supărată?

Noi am plecat în vacanță, adică noi nu ne-am certat sau ceva, doar că am mers eu atunci la București, la televiziune și, de atunci, nu mi-a mai răspuns la telefon. Nu știu dacă eu am greșit cu ceva, dar, dacă am vorbit ceva despre ea sau dacă am zis ceva despre ea, dacă ea așa alege, să stea supărată pe mine, e treaba ei”, a povestit Armin Nicoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *