Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Pavel are un nou iubit! Cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste în America

Claudia Pavel are un nou iubit! Cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste în America

19 iul. 2024, 19:40,
în Cancan ultimă oră

Claudia Pavel iubește din nou! Cântăreața și-a regăsit liniștea în brațele unui bărbat, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste în America! Este mai fericită și împlinită ca niciodată și a primit un cadou spectaculos din partea lui!

A trecut prin multe momente dificile de-a lungul timpului, dar acum simte că soarele a răsărit pe strada ei. Claudia Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste în America, alături de un bărbat care a făcut totul pentru a o vedea fericită.

Claudia Pavel are o relație de iubire în America

Claudia Pavel s-a îndrăgostit iremediabil de un român, în America! Conform click.ro, cei doi s-au cunoscut la petrecerea de revelion românesc din Miami, în urmă cu un an. Îndrăgostiți până peste cap, Claudia și partenerul său par mai fericiți ca niciodată. Pentru a certifica dragostea ce i-o poartă, bărbatul a demonstrat că face totul pentru a-i aduce zâmbetul pe buze noii sale partenere.
Milionarul român i-ar fi cumpărat Claudiei Pavel o locuință în Statele Unite ale Americii, în care locuiește alături de fiul ei, Noah! Locuința s-ar afla foarte aproape de casa în care stă tatăl copilului Claudiei Pavel, americanul Jeremy Lewis.

Noul iubit al artistei ar avea o imagine bună în comunitatea din Miami și ar fi cunoscut ca fiind foarte generos. Conform informațiilor obținute, cei doi au planuri mari de viitor.

Artista are o carieră de succes în Miami

Claudia Pavel se bucură de un succes incredibil în Miami! A declarat că este recunoscătoare pentru cariera pe care o are și pentru tot ceea ce i se întâmplă. Deși este departe de România, se bucură că îl are pe fiul ei aproape de ea și toți oamenii dragi.

Claudia Pavel a dezvăluit din ce își câștigă existența într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Statele Unite ale Americii. Succesul a fost de partea ei la fiecare pas important, iar acum trăiește viața la care a visat.

„Miracolul social media este că poți să-ți faci meseria oriunde în lumea asta și poți să fii prezent în continuare în viața ta de înainte. Sunt în studio, dar mi s-au întâmplat o mulțime de lucruri minunate. Lucrez pentru cel mai tare radio dance din Miami, le fac podcast-ul, echipa noastră este formată din români. Sunt atât de recunoscătoare cu ce mi se întâmplă. Mi-am lansat și propria gamă de îngrijire a părului”, a mărturisit vedeta, la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024