Prima pagină » Cancan » Claudia Pătrășcanu va petrece Paștele fără copii. Mesaj voalat pentru Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu va petrece Paștele fără copii. Mesaj voalat pentru Bianca Drăgușanu

01 mai 2024, 14:22,
în Cancan

Claudia Pătrășcanu va petrece anul acesta Paștele singură, fără copii, care vor fi cu tatăl lor și iubita acestuia, Bianca Drăgușanu. Artista a povestit că pentru aceasta a ajuns la o înțelegere cu tatăl băieților. Cu toate acestea, după sărbători, Claudia Pătrășcanu îi va aștepta pe copii cu mâncarea lor preferată.

Vești proaste pentru Claudia Pătrășcanu, chiar înainte de Paște. Vedeta va petrece Sărbătorile Pascale fără copiii ei, pentru că cei mici vor fi alături de Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu va petrece Paștele fără copii

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit în anul 2015 cu Gabi Bădălău. Din păcate, relația lor a ajuns la final, iar cei doi s-au despărțit după patru ani. Au convenit, însă, în cele din urmă, cum își vor petrece copiii timpul cu fiecare dintre părinți.

Gabi și Claudia au doi copii frumoși împreună, pe Nicolas și Gabriel, în vârstă de 7 și 9 ani. În ultimii ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut mai multe scandaluri care s-au soldat cu acuzații și săgeți aruncate din ambele părți.

Următoarele zile nu se arată prea fericite pentru Claudia Pătrășcanu, pentru că vedeta nu va putea petrece sărbătorile alături de copiii ei. Frumoasa cântăreață a mărturisit că, potrivit înțelegerii la care a căzut cu Gabi Bădălău, anul ăsta băieții lor vor sta cu tatăl.

Chiar dacă încă nu și-a făcut planuri pentru Paște, cel mai probabil, artista va petrece alături de apropiați, însă fără cei care contează cel mai mult, adică băieții ei.

Vedeta le va găti copiilor mâncarea preferată

Cântăreața a mai dezvăluit că îi va răsfăța pe băieții ei cu deliciile lor culinare preferate. Desigur, asta se va întâmpla după ce se vor întoarce de la tatăl lor. Printre altele, aceasta a precizat și care sunt mâncărurile iubite de cei mici, pe care le prepară cu iubire și dragoste de fiecare dată când băieții vor să mănânce din preparatele respective.

„Le plac sarmalele de pui, somonul în sos de portocale și orez basmati. Le mai plac cozonacul cu lapte și tortul de ciocolată”, a spus Claudia Pătrășcanu despre deliciile cu care îi răsfață pe copii.

Cu mâncărurile înșirate i-ar putea aștepta după ce se vor întoarce acasă de Paște.

„Încă nu m-am hotărât ce fac de Paște. E posibil să rămân în Constanța sau să plec la București. Anul acesta, de Paște, copiii sunt la Gabi, așa că nu voi găti foarte mult. Voi găti pentru ei ceea ce știu că le face plăcere, dar după Paște”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Totodată, vedeta a fost întrebată și ce evenimente are în următoarea perioadă, însă aceasta a mărturisit că nu muncește niciodată când vine vorba de cele mai importante sărbători ale anului.

„Nu mi-am luat niciodată cântări în postul Paștelui sau al Crăciunului”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *