Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Pătrășcanu, urmărită de Gabi Bădălău, după divorț: „În ce teroare trăiesc eu”

Claudia Pătrășcanu, urmărită de Gabi Bădălău, după divorț: „În ce teroare trăiesc eu”

28 nov. 2022, 19:01, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu susține că este urmărită de Gabi Bădălău, după divorț. În luna octombrie, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial, după mai bine de doi ani de scandaluri și procese.

Chiar dacă au reușit să ajungă la un numitor comun, discuțiile aprinse între cei doi nu s-au terminat. Vedeta face acuzații grave acum la adresa fostului soț, susținând că este terorizată cu mesaje și urmărită.

Claudia Pătrășcanu face acuzații grave la adresa fostului soț

Însă, chiar dacă au reușit să ajungă la un numitor comun în privința divorțului, scandalul dintre ei nu se oprește aici. Claudia Pătrășcanu face acuzații grave la adresa fostului soț și susține că acesta continuă să o terorizeze și după încheierea divorțului.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă chiar și după ce au divorțat în mod oficial și după ce instanța a stabilit că fiii lor vor crește alături de mamă. Într-o emisiune, cântăreață a făcut acuzații grave la adresa fostului soț.

Claudia susține că este terorizată non-stop de Gabi. Bărbatul ar fi pus oameni să o urmărească, dar îi interzice și să plece de acasă de lângă cei doi băieți.

„Vrei să-ți arăt 40 de mesaje în seara asta?! (…) În ce teroare trăiesdc eu, doar pentru faptul că muncesc, doar pentru faptul că am venit aici să-mi promovez melodiile. ‘De ce nu sunt lângă copii acum?’. (…) Trebuie să muncesc pentru copii. (…) Eu nu sunt sechestrată la domiciliu, am viața mea, cariera mea, muzica …. Trebuie să cânt. Copiii au stat cu mătușa și cu mama, sunt două femei. (…) Sunt urmărită cred că de câteva luni”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu: „Sunt urmărită încontinuu”

Conform spuselor Claudiei, oamenii angajați de Gabi Bădălău au urmărit-o și în timpul procesului, dar acest lucru ar continua și acum.

„Dar deși, din păcate, divorțul s-a terminat, custodia s-a înțeles unde, tot mai sunt situații neplăcute și nu se trece peste, nu știu de ce. Nu cred că se va ajunge la un numitor comun. Având în vedere că am divorțat, sunt urmărită încontinuu.

Încontinuu sunt urmărită, din timpul procesului am fost urmărită, dar am zis că urmărește să vadă ce fac, cum fac, n-am înțeles nici acum. Da, ies cu două mașini după mine zilnic de câteva luni buni…”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *