Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat un apartament de lux. Cum arată noua locuință a artistei

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat un apartament de lux. Cum arată noua locuință a artistei

31 mai 2022, 20:30,
în Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu și fiii ei, Gabriel și Nicholas, s-au mutat din Bolintin-Vale în Agigea, în vara anului 2019, după divorțul solistei de Gabi Bădălău. După aproape 3 ani în care a locuit cu mama ei, artista și-a cumpărat un apartament în Constanța.

După ce a locuit mai bine de 3 ani alături de mama ei, Claudia Pătrășcanu și-a luat cei doi băieți pe care îi are cu Gabi Bădălău și s-a mutat în propria locuință pe care a reușit să o achiziționeze prin propriile forțe.

Designul este unul modern, în nuanțe predominant calde. Pentru a-și decora locuința, Claudia a apelat la ajutorul unui designer de interior, căruia i-a mulțumit pentru rezultatul final.

„Aștept cu nerăbdare să dorm în patul ăsta! Am cel mai frumos dormitor! Cea mai frumoasă cameră! Exact cum mi-am dorit-o! Ai creat un loc și pentru mine. Ești cea mai grozavă!”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații despre scandalul cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului în care a fost implicat Florin Salam. Mai mult, aceasta spune că Gabi Bădălău a fost surprins urcandu-se și conducand după ce consumase alcool, în timp ce în mașină se afla un copil minor.

„Dl. Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c., care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze așa cum a procedat de nenumarate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizand pe faptul că se uită repede faptele sale.

De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decat să confirme conduita imorala în public, iar concluziile dupa 4 zile de inevestigație contrazic susținerile d-lui Bădălău: în toată aceasta perioadă a fost surprins urcandu-se și conducand după ce consumase alcool, iar în mașina d-lui Badalau se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a imbiat să consume alcool în timp ce serveau masa”, este o parte din declarație făcută de Claudia Pătrășcanu, pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *