Prima pagină » Cancan » Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire. Ce se întâmplă cu copiii ei și ai lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire. Ce se întâmplă cu copiii ei și ai lui Gabi Bădălău

20 nov. 2023, 14:44,
BZI.ro, în Cancan

Claudia Pătrășcanu a uimit pe toată lumea când a anunțat că se retrage la mănăstire, motivul fiind ținerea postului ca la carte. Artista a precizat că în ultimii ani s-a apropiat foarte mult de divinitate și vrea astfel să-și întărească relația cu Dumnezeu. Cu toate acestea, Claudia Pătrășcanu încă nu a spus ce se va întâmpla atunci cu copiii ei și ai lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire

Claudia Pătrășcanu șochează prin cea mai recentă declarație a sa. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a luat o decizie importantă pentru sufletul ei: se retrage la mănăstire. Cântăreața a vorbit recent pe marginea acestui subiect, dezvăluind motivele pentru care a luat această decizie, potrivit LPF.

Claudia Pătrășcanu, care în ultimii ani s-a apropiat mult de divinitate, simte nevoia să își întărească și mai mult relația cu Dumnezeu, astfel că este dispusă să se retragă o perioadă la mănăstire, unde se poate ruga în liniște și ține post departe de casă.

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Îndrăgita artistă, mamă a doi copii încă mici, mărturisește că pentru ea postul nu înseamnă doar respectarea alimentației. Ea consideră că postul adevărat trebuie ținut departe de oameni, în munți, la o mănăstire, unde să te simți cu adevărat aproape de Dumnezeu, fără niciun fel de ispite.

Artista vrea să țină post adevărat

Momentan nu știe cu exactitate lăcașul sfânt în care va merge, însă va avea grijă să aleagă o mănăstire unde să se simtă cât mai bine sufletește.

„Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post! Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău.

N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo. Uite, îmi vine să plâng. Așa văd eu postul”, a mărturisit cântăreața.

Amintim că vedeta e mamă pentru doi băieți, Gabriel, de 8 ani, și Nicolas, de 6 ani. Nu se știe ce se va întâmpla cu aceștia în perioada în care cântăreața va fi la mănăstire. În prezent, ea locuiește cu băieții la Constanța, într-o casă pe care a cumpărat-o de curând, după divorțul de Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024