Prima pagină » Radio » Actualitate » Claudia Pătrășcanu s-a mutat în casă nouă. Imagini senzaționale din vila de lux de la Constanța

Claudia Pătrășcanu s-a mutat în casă nouă. Imagini senzaționale din vila de lux de la Constanța

24 mai 2023, 11:05,
în Radio

Îndrăgita artistă Claudia Pătrășcanu s-a mutat în casă nouă, după ce a reușit în cele din urmă finalizarea amenajării acesteia. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a achiziționat imobilul anul trecut, pe când divorțul încă nu era finalizat. La acea vreme, Claudia Pătrășcanu a susținut că fostul soț s-a oferit să-i cumpere o locuință în București, însă a refuzat.

Claudia Pătrășcanu a trecut printr-un divorț foarte dificil cu Gabi Bădălău, ca apoi să ajungă în sala de Tribunal cu actuala iubită a acestuia, Bianca Drăgușanu. În prezent, se pare că a răsărit soarele pe strada artistei, care se simte pregătită să-și refacă viața alături de un nou partener. Totodată, ea a reușit să finalizeze și amenajarea noii sale locuințe.

Claudia Pătrășcanu s-a mutat în casă nouă

Claudia Pătrășcanu a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu noua locuință în care s-a mutat. Fosta soție a lui Gabi Bădălău are o vilă de lux în Constanța, orașul ei natal, în care locuiește cu cei doi băieți, Nicholas și Gabriel, pe care îi are cu afaceristul.

Cântăreața Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat noua casă anul trecut, pe când era în plin proces de divorț, iar acum a reușit să o amenajeze și mobileze. După cum se poate vedea, aceasta este tare mândră de cum arată. Vila Caudiei Pătrășcanu este amenajată în stil modern, iar artista s-a ocupat personal de detalii, pentru ca rezultatul final să fie așa cum își dorește.

Divorțul cântăreței de fiul baronului Nicolae Bădălău s-a finalizat în toamna anului 2022, după mai bine de patru ani în care s-au luptat în instanță. În cele din urmă, Claudia a fost cea care a primit custodia copiilor.

„Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…) Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-o dată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. Întotdeauna binele învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru”, spunea Claudia Pătrășcanu, după ce a aflat decizia judecătorilor.

Fostul soț a vrut să-i cumpere casă în București

În timp ce se aflau în plin proces de divorț, Gabi Bădălău s-ar fi oferit să-i cumpere artistei o casă în București și să-i plătească și bonele și studiile băieților, dar oferta lui i-a fost refuzată.

„Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alege-ți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani. Nu vreau să o cumpăr, nu mă interesează de ea să mă împac sau alte lucruri”, spunea la acea vreme Gabi Bădălău.

După această ofertă, Claudia a declarat că ar fi mai bine ca Gabi să se mute în Constanța, pentru a fi mai aproape de copiii lui.

„Eu am altă ofertă pentru Gabi Bădălău, de ce nu vine el să se mute în Constanța, să fie el mai aproape de copii, că tot nu face nimic în București, nu are niciun job, lucrează alții pentru el și pentru firmele lui. Să se mute că el este unul singur, iar noi suntem trei, copiii sunt foarte fericiți la Constanța”, a fost replica artistei la propunerea făcută de Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *