Prima pagină » Radio » Actualitate » Claudia Pătrășcanu, pregătită să devină iar mamă. Ce spune despre o nouă căsătorie

Claudia Pătrășcanu, pregătită să devină iar mamă. Ce spune despre o nouă căsătorie

29 iun. 2023, 14:01,
BZI.ro, în Radio

Claudia Pătrășcanu a încheiat definitiv capitolul Gabi Bădălău fiind pregătită să devină iar mamă, neexcluzând și o nouă căsătorie. Artista susține că încă mai crede în dragoste și are binecuvântarea copiilor să-și refacă viața. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit și cum își dorește să arate întâlnirea cu bărbatul visurilor sale.

După o perioadă destul de grea, în viața Claudiei Pătrășcanu a reapărut soarele. Astfel, artista susține că este pregătită să înceapă un nou capitol în viața ei. Mai mult, ea spune că propriii copii i-au dat binecuvântarea de a se recăsători și chiar de a le fgace un frățior sau surioară.

Claudia Pătrășcanu, pregătită să devină iar mamă

Claudia Pătrășcanu este fericită atunci când vede că și cei mici, la rândul lor, sunt bucuroși și cu zâmbetul pe buze. Artista spune că e foarte important ca cei mici să o înțeleagă și să o încurajeze. Cântăreața mărturisește că a primit binecuvântarea din partea copiilor ei și doar ce vor ei contează.

„Eu sunt foarte fericită că am crescut și cresc doi copii atât de buni, încât pentru mine ceea ce gândesc, ce simt și ce își doresc ei contează foarte mult. Dacă cei mici își doresc pentru mine să fiu fericită, să mă recăsătoresc, să le mai fac un frățior sau o surioară, pentru mine asta spune mult”, susține artista.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a mai spus că cei mici vor foarte mult să mai vină un membru în familia lor, să mai aibă un frățior cu care să se joace, pe care să-l îngrijească și de care să aibă grijă.

„Copiii mei vor să mă facă fericită, nu vor să mă vadă singură, nu contează ce spune X, Y, ei contează. Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul.

Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu nu exclude o nouă căsătorie

Cântăreața a vorbit recent și despre faptul că vrea să facă din nou pasul cel mare, și aceasta deoarece încă mai crede în dragoste și în căsătorie. Cu toate că ultimii patru ani au fost grei pentru artistă, acum este pregătită să fie din nou fericită și deja se bucură din plin de o perioadă frumoasă a vieții sale.

Chiar dacă li se dedică în totalitate celor doi copii, Gabriel (8 ani) și Nicolas (6 ani), Claudia Pătrășcanu a început să se gândească, de curând, și la ea, ajungând la concluzia că ar fi cazul să se îndrăgostească din nou. Astfel că e pregătită să riște, din nou, totul.

„După o despărțire, după o dezamăgire, îți șoptești: «Gata! Mi-a ajuns! Nu mai vreau să mă îndrăgostesc, nu mai vreau să mă căsătoresc, nu mai vreau nimic complicat. Mi-e bine așa!». Și îți urmezi planurile, până la un moment dat, când simți pe pielea ta că te vindeci. Și întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou în iubire, într-un nou început.

Îți este teamă, dar încerci… și riști din nou. Pentru că știi că există două variante: să pierzi sau să câștigi. Până la urmă, cam asta e în viață. Indiferent de situație. Mi-am dat seama că… încă mai cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *