Prima pagină » Radio » Actualitate » Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. Cum s-a trezit Bianca Drăgușanu implicată într-un nou scandal

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. Cum s-a trezit Bianca Drăgușanu implicată într-un nou scandal

04 aug. 2022, 10:35,
BZI.ro, în Radio

Claudia Pătrășcanu a lansat noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău, după ce familia acestuia i-ar fi restricționat accesul la copii. Mai mult, recent apăruse în spațiul public o conversație dintre mama și sora lui Gabi Bădălău, în care acestea o jigneau pe Bianca Drăgușanu. Din câte se pare, Claudia Pătrășcanu ar fi pus microfoane în bagajul copiilor și le-ar fi înregistrat pe cele două.

În urmă cu trei ani, Claudia Pătrășcanu și-a luat cei doi copii și a plecat din casa în care locuia cu Gabi Bădălău. Procesul de divorț nu s-a finalizat nici acum, iar artista tot susține că situația este una complicată și dificilă. Ba chiar mai mult, recent, artista și omul de afaceri au fost implicați într-un scandal monstru, după ce aceasta ar fi pus microfoane între hainele copiilor ori s-a folosit de o aplicație de pe telefonul lor pentru intercepta anumite discuții. Ulterior, pe Internet, chiar a apărut o înregistrare în care mama lui Gabi Bădălău și sora lui o vorbesc de rău pe Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, respectiva conversație a fost ștearsă la puțin timp după.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se încheia, atât timp cât încă nu s-a pronunțat divorțul. Mai mult, la mijloc sunt și cei doi copii ai cuplului pentru a căror custodie se luptă ambii părinți. Recent, artista a susținut că familia Bădălău i-ar fi restricționat legătura cu copiii ei. Ba chiar mai mult, a descris scenele de violență verbală la care ar fi asistat cei mici.

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să îmi aud copiii doar în prezenţa lor, le-a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar în prezenta lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legătura atât cu mine, cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masa al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teamă când tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii”, a scris Claudia Părăşcanu pe reţelele de socializare.

Reacția lui Gabi Bădălău la acest nou scandal

Ei bine, după ce au apărut în presă aceste informații, Gabi Bădălău a avut și o primă reacție. Iată ce spune omul de afaceri despre situația actuală! Deși este în plin scandal cu fosta lui parteneră, Gabi Bădălău își vede liniștit de viață și spune că este mai fericit ca niciodată alături de Bianca Drăgușanu.

„O iubesc pe Bianca și ne vedem de povestea noastră’, a spus Gabi Bădălău.

În plus, nici fosta asistentă de televiziune nu pare interesantă de discuția care a avut loc între mama lui Gabi și sora acestuia.

„Nu mă interesează această telenovelă. Eu sunt bine, am tot ce-mi trebuie. Pentru mine nu-i important ce zice Rodica sau Sabina. Nu există ceva care să mă afecteze”, a spus și Bianca Drăgușanu.

Iar referitor la acea înregistrare buclucașă, Gabi Bădălău a precizat că nu îi va face plângere mamei copiilor lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *