Prima pagină » Cultural » Claudia Pătrășcanu, mărturisiri surprinzătoare despre relația cu Lucian Mitrea. Ce legătură a avut artista cu soțul Andreei Bănică

Claudia Pătrășcanu, mărturisiri surprinzătoare despre relația cu Lucian Mitrea. Ce legătură a avut artista cu soțul Andreei Bănică

01 mart. 2023, 10:46,
BZI.ro, în Cultural

Claudia Pătrășcanu a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Lucian Mitrea. Vedeta a vorbit despre perioada în care a făcut parte din trupa Exotic, care a avut un real succes cu mulți ani în urmă. Puțini sunt cei care știu ce legătură a avut artista cu soțul Andreei Bănică.

Claudia Pătrășcanu, mărturisiri surprinzătoare despre relația cu Lucian Mitrea

Claudia Pătrășcanu a vorbit recent despre perioada în care era membră a trupei exotic alături de Julia și Andreea Bănică. Managerul acestora era nimeni altul decât Lucian Mitrea. Artista a dezvăluit că a avut numeroase conflicte cu soțul Andreei Bănică pentru că bărbatul le făcea un program încărcat. Cu toate acestea, cântăreața nu regretă acea perioadă frumoasă din carieră.

„A fost cea mai frumoasă perioadă din tinerețea mea, chiar foarte frumoasă. A fost momentul în care era diferit totul. Oamenii, fani adevărați. Când apăream pe scenă, chiar mă simțeam artist. Era frumoase pe atunci. Timpul a trecut, se schimbă totul, și fizionomia, acum am 42 de ani, atunci aveam 19 ani. După Exotic ne-am despărțit și am mers la drum cu Julia.

Aveam concerte multe. Cred că și miercurea cântam. Eram epuizate la maxim. Ne certam cu Lucian, managerul nostru, i-am zis:`Mai ușor cu concertele, nu mai facem față`! Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate. Adormeam în mașină. Acolo dormeam, acolo ne trezeam.”, a declarat vedeta.

În prezent, Claudia Pătrășcanu se dedică muzicii și publicului care o îndrăgește atât de mult. Și colega ei de breaslă, Andreea Bănică, se bucură din plin de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și copii.

Ce spune cântăreața despre provocările din viața privată

Claudia Pătrășcanu a trecut în ultima perioadă prin momente extrem de grele. Artista a divorțat de soțul ei, Gabi Bădălău, iar separarea a fost una scandaloasă. În prezent, artista se dedică muzicii și se bucură din plin de rolul de mamă. Cântăreața a dezvăluit cum reușește să îmbine profesia cu viața de acasă, dar mai ales cum se menține în formă.

„La 5.30 mă trezesc și mă pregătesc. Îmi împart timpul. Să stau o zi întreagă în oglindă? Dar ce, m-am țăcănit la minte? În weekend mai lenevesc lângă cei mici, dar și atunci la 7 și ceva sunt în picioare.  Îi pregătesc pentru școală, îi las la școală… Apoi mă pregătesc să fac ce mai am de făcut. Nu fac sală. Cred că am și o genă bună. Nu sunt genul care să mănânce mult. Sunt topită după dulciuri, în schimb. Nu sunt genul de femeie exagerată dacă m-am îngrășat, nu mănânc frunze și salcâm. Dacă mă îngraș, asta e, e firesc.”, a declarat aceasta.

Claudia Pătrășcanu a cântat în tinerețe împreună cu Andreea Bănică, iar managerul trupei era Lucian Mitrea. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit recent cum a fost perioada în care era membră a trupei Exotic și care au fost marile provocări din carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *