Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre certurile pe care le avea cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică: „Leșinam pe scenă”

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre certurile pe care le avea cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică: „Leșinam pe scenă”

28 feb. 2023, 21:59,
în Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre certurile pe care le avea cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică. În cadrul unui podcaste, artista a spus ce regrete are și a mărturisit care au fost motivele care au dus la destrămarea trupei Exotic.

În anii 90, Claudia Pătrășcanu, Andreea Bănică și Julia Chelaru au format trupa Exotic. Trupa, manageriata atunci de Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, era pe val și făcea furori în România. Claudia Pătrășcanu a vorbit, de curând, despre motivele care au dus la destrămarea formației și a spus și ce regrete are.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre certurile pe care le avea cu Lucian Mitrea

De curând, în cadrul unui podcast unde a fost invitată, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri despre certurile pe care le avea cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică.

„A fost cea mai frumoasă perioadă din tinerețea mea, chiar foarte frumoasă. A fost momentul în care era diferit totul. Oamenii, fani adevărați. Când apăream pe scenă, chiar mă simțeam artist. Era frumoase pe atunci. Timpul a trecut, se schimbă totul, și fizionomia, acum 42 de ani, atunci aveam 19 ani. După Exotic ne-am despărțit și am mers la drum cu Julia.

Aveam concerte multe. Cred că și miercurea cântam. Eram epuizate la maxim. Ne certam cu Lucian, managerul nostru, i-am zis: `Mai ușor cu concertele, nu mai facem față`! Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate. Adormeam în mașină. Acolo dormeam, acolo ne trezeam. Ne mai întâlneam în turneele acelea vechi cu L. A., cu Valahia, cu Andre”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu în podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Ce regrete are artista

După ce trupa Exotic s-a destrămat, Claudia Pătrășcanu a format o nouă trupă, cu Julia Chelaru, trupa Sexxy, însă nu s-au bucurat de același succes răsunător. Acum, vedeta spune că regretă că nu a ales să meargă mai departe, în cariera muzicală, alături de Andreea Bănică.

„Nu știu ce s-a întâmplat atunci… A fost cu părere de rău, mai ales că eu eram cu Andreea foarte bune prietene. Pe mine Andreea m-a găsit. Mi-a părut rău în timp. Trebuia să rămân cu Andreea, căci pe ea am cunoscut-o prima dată. Era din același oraș, din Eforie. Ce mai contează acum? Am rămas apoi cu Julia Chelaru. A fost un succes mai mic. Mai mult îmi amintesc din Exotic decât din Sexxy”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *