Prima pagină » Cancan » Claudia Pătrășcanu, despre despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu: „Să nu uităm de unde a venit fata asta…”

Claudia Pătrășcanu, despre despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu: „Să nu uităm de unde a venit fata asta…”

19 sept. 2023, 12:15,
BZI.ro, în Cancan

Claudia Pătrășcanu, a avut o primă reacție după despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu. Este cunoscut de toată lumea că între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au existat mereu conflicte și rivalități, în special din cauza faptului că au avut același partener de viață. În prezent, Gabi Bălău este din nou singur, deoarece tocmai s-a produs despărți de Bianca Drăgușanu.

Știrea despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a surprins pe toată lumea, în special pe cei care îi urmăresc și cunosc viața lor chiar și în cele mai mici detalii.

Cu toate acestea, se pare că, Claudia Pătrășcanu nu a fost deloc impresionată, sugerând că nu este nimic nou pentru ea. Fosta soție a afaceristului a avut o reacție completă neașteptată.

Claudia Pătrășcanu, despre despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu

Claudia Pătărșcanu a primit și ea vestea că fostul ei partener nu mai este într-o relație și este din nou singur, însă aceasta nu a impresionat-o în niciun fel. Mai mult decât atât, a dat de înțeles că subiectul Biancăi Drăgușanu sau al fostului ei soț este închis pentru ea.

Cu o notă ironică, a menționat că preferă să discute despre subiecte interesante și nu despre această informație care nu o interesează deloc.

“Vreau un subiect interesant.. Despărtirea lor nu mă interesează!”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Gabi Bădălău, despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a decis să vorbească pe larg despre despărțirea de Bianca Drăgușanu. Dacă atunci când a pus punct mariajului cu Claudia Pătrășcanu s-a iscat un adevărat scandal, de data aceasta afaceristul vrea să se comporte diplomat, astfel că nu a spus nimic de rău despre vedetă. Ba mai mult, are numai cuvinte de laudă la adresa ei, explicând că o să o respecte mereu, chiar dacă motivul despărțirii este legat de superioritatea pe care ea o afișa în fața lui.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare.

Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat.„,‘, a spus afaceristul pentru SPYNEWS.

La aflarea veștii, Claudia Pătrășcanu a avut o primă reacție după despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *