Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Pătrășcanu continuă șirul acuzațiilor la adresa lui Gabi Bădălău! Ce spune despre fostul soț

Claudia Pătrășcanu continuă șirul acuzațiilor la adresa lui Gabi Bădălău! Ce spune despre fostul soț

05 sept. 2024, 22:41,
în Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu revine cu acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să demonstreze că băieții își doresc să petreacă timp cu ea și le este dor de mama lor. Iată ce spune despre fostul soț. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații la Viața fără filtru!

Claudia Pătrășcanu a mers cu poliția acasă la Gabi Bădălău, pentru a-i lua pe cei mici acasă la ea. Băieții lor se aflau în vacanță la tatăl lor, însă artista l-a acuzat că nu a respectat programul stabilit. La rândul său, însă, Gabi Bădălău a reacționat, spunând că ar fi avut două zile de recuperat și urma să îi ducă pe copii acasă la Claudia Pătrășcanu luni, în data de 2 septembrie.

Claudia Pătrășcanu continuă șirul acuzațiilor

Claudia Pătrășcau a solicitat ajutorul poliției pentru a-i lua pe cei doi copii acasă. Afaceristul i-a dus pe băieții lor acasă la mama lor luni.

De această dată, Claudia Pătrășcanu a făcut noi declarații despre ceea ce s-ar întâmpla între ei acum. A mărturisit că ar fi făcut schimb cu Gabi Bădălău de weekend-urile pe care să le petreacă cu copiii și ar fi acceptat de dragul copiilor.

Artista a declarat că Gabi Bădălău a fost acasă cu poliția la ea și ar exista o mașină care ar urmări-o cu farurile aprinse în geamurile casei sale.

„În momentul în care îl aud mereu, dar mereu de cinci ani de zile pe tatăl cum strigă peste tot: „copiii nu mai vor să vină la tine acasă, copiii vor să stea cu mine, am să îți iau copii”. Poate s-a uitat și el, dar are și el acest videoclip, pentru că i l-am trimis personal, copiii își doresc să vină la mine, câtă suferință, un copil e sincer, s-a filmat singur pe ascuns. Nu ai cum să rupi în viața asta un copil și un suflet atât de mic de mamă niciodată”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Viața fără filtru.

Artista a declarat că Gabi Bădălău a venit cu poliția la ea acasă

Claudia Pătrășcanu a declarat că după ce copiii au petrecut weekendurile stabilite acasă la Gabi Bădălău, afaceristul i-a adus la Constanța. Ar fi venit însoțit de poliție, iar o mașină ar fi stat în fața casei sale, cu farurile pornite.

„Într-un final, de dragul copiilor, am spus: „Ia-ți tu weekendul meu și eu iau weekendul tău. S-a folosit de weekendul meu și după weekendul 17-19, deja nu mai vedeam copiii de două săptămâni. A venit la mine la Constanța, mi-a adus poliția, mi-a filmat casa”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *