Prima pagină » Cancan » Claudia Pătrășcanu a vrut să-și recupereze copii cu ajutorul Poliției. Cum a fost surprins Gabi Bădălău cu băieții în weekend

Claudia Pătrășcanu a vrut să-și recupereze copii cu ajutorul Poliției. Cum a fost surprins Gabi Bădălău cu băieții în weekend

02 sept. 2024, 13:20,
în Cancan

Claudia Pătrășcanu a vrut să-și recupereze copii, în weekend, cu ajutorul Poliției, deoarece fostul soț a întârziat să-i aducă. În situația de față, a fost întocmit un dosar penal, iar autoritățile cercetează întreaga situație. În replică, Gabi Bădălău susține că fosta soție face doar circ mediatic și vrea doar atenție.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să nu se mai termine, la mai bine de patru ani de când au ales să divorțeze. Iar cel mai recent conflict dintre ei este legat de copii și de timpul pe care fiecare dintre cei doi trebuie să-l petreacă împreună cu ei.

Claudia Pătrășcanu a vrut să-și recupereze copii cu ajutorul Poliției

În weekend, Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe fostul soț că nu a respectat timpul legal de a sta cu băieții, Nicolas și Gabriel, iar după terminarea vacanței, el nu i-ar dus înapoi la mama lor.

„Sunt 14 zile, mai exact de când copiii mei sunt in vacanță la tatăl lor, la domiciliul bunicilor din Bolintin-Vale. Astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Poliția din Bolintin Vale mi-a transmis ca a luat legătura cu el. Și a spus: «Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal». Pe ce se bazează omul acesta inconștient??? Nici Poliția nu poate face nimic?”, a transmis cântăreața în mediul online.

Claudia Pătărșcanu a făcut apoi o plângere la Poliție, în urma căreia a fost întocmit dosar penal „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului”.

„La data de 1.09.2024, ora 11:30, polițiștii din cadrul P.O. Voluntari au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către Pătrășcanu Claudia cu privire la faptul că, în decursul aceleiași zile, în jurul orei 11:20, a mers în orașul Voluntari, bld. Pipera, nr. 134, județul Ilfov, la domiciliul fostului soț, Bădălău Radu Gabriel, pentru a lua pe cei doi minori, Bădălău Alexandru Gabriel și Bădălău Nicolas Mihai, conform hotărârii judecătorești, însă acesta nu se afla acasă și nici nu îi răspunde la telefon, apelurile fiind blocate.

Bădălău Radu Gabriel a contactat-o telefonic pe fosta soție, prin intermediul copiilor, căreia i-a precizat că se află cu cei doi minori în parcul Herăstrau, comunicându-i faptul că aceștia nu vor să meargă acasă. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului, faptă prevăzută de art. 379, alin 1, din CP”, au transmis oamenii legii.

Reacția lui Gabi Bădălău după plângerile fostei soții

Gabi Bădălău a reacționat în mediul online după seszizările Claudiei Pătrășcanu și spune că totul este „un circ” deoarece artista a stabilit cu el să țină băieții până luni. În weekend, în timp ce Pătrășcanu încerca să ceară ajutorul Poliției pentru a-și recupera copiii, Gabi Bădălău a fost surprins la plimbare cu băieții în compania Biancăi Drăgușanu și a fiiciei sale, notează spynews.ro.

„Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București.

Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”, a transmis Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024