Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Pătrășcanu a venit cu o lovitură dură pentru Gabi Bădălău! Vedeta și-a cumpărat recent o casă de lux

Claudia Pătrășcanu a venit cu o lovitură dură pentru Gabi Bădălău! Vedeta și-a cumpărat recent o casă de lux

06 mai 2022, 20:44,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu a venit cu o lovitură dură pentru Gabi Bădălău! Vedeta și-a cumpărat recent o casă de lux, despre care nimeni nu a știut, ea dorindu-și să păstreze secret această achiziție până în aceste momente. Iată unde urmează să se mute cu cei doi băieți pe care-i are!

Claudia Pătrășcanu face ce face și atrage atenția tuturor! Potrivit Antena Stars, vedeta care este încă soția din acte a lui Gabi Bădălău a cumpărat o casă nouă, unde urmează să se mute alături de cei doi copii pe care-i are cu fiul de milionar.

Unde și-a cumpărat Claudia Pătrășcanu casă

Ei bine, nu, nu a reacționat ca și Bianca Drăgușanu, deoarece nu și-a cumpărat casă în Dubai, ci chiar la malul mării, dorindu-și ca băieții ei să crească într-un mediu frumos, curat, și de asemenea unde au și copilărit.

Potrivit detaliilor oferite la Antena Stars, casa ar fi fost cumpărată doar de Claudia Pătrășcanu, ea fiind cea care a plătit suma în totalitate, fără a cere ajutor de la cineva sau de la tatăl copiilor, Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, se pare că banii sunt din cântări, astfel că vedeta a strâns fiecare sumă încasată cu mare atenție.

Claudia Pătrășcanu și-a angajat designeri care să-i decoreze casa

Claudia Pătrășcanu radiază de fericire după marele pas pe care l-a făcut în viața ei, așa că nu s-a oprit aici. Frumoasa vedetă a cumpărat o casă la cheie, astfel că tot ceea ce i-a rămas de făcut este să se ocupe de decor.

Nu, nu a vrut să se ocupe de una singură de modul în care o să arate casa ei, ci din contră, a ales să ceară ajutor unor designeri de interior, care să-i facă casa ei și a celor doi băieți, așa cum și-a dorit dintotdeauna și pe propiile puteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *