Prima pagină » Cancan » Claudia Pătrășcanu a mers cu poliția să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău. Artista susține că afaceristul chiar a amenințat-o cu moartea

Claudia Pătrășcanu a mers cu poliția să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău. Artista susține că afaceristul chiar a amenințat-o cu moartea

03 sept. 2024, 10:52,
Cezar Bulgaru în Cancan

Claudia Pătrășcanu a mers cu poliția să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău după ce aceștia s-au întors din vacanță. Femeia a solicitat ajutorul autorităților pentru a-și recupera copiii de la fostul soț, însă, în urma unei dispute legate de custodia minorilor, băieții au rămas în grija tatălui lor.

Cântăreața susține că a primit un mesaj de la Gabi Bădălău, în care acesta o informa că își prelungește vacanța cu copiii și că ea poate face ce consideră de cuviință. În plus, mesajul conținea și câteva amenințări. De cealaltă parte, Gabi Bădălău spune că fosta lui parteneră era la curent cu faptul că vor mai petrece câteva zile împreună și crede că aceasta creează scandal doar pentru a-și promova o piesă nouă.

Claudia Pătrășcanu a mers cu poliția să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, deși au divorțat în 2022, încă nu reușesc să ajungă la un acord în ceea ce privește copiii. Gabi Bădălău trebuia să petreacă 14 zile cu copiii, însă și-a prelungit vacanța cu aceștia, ceea ce a nemulțumit-o pe artistă.

„Astăzi, 31.08.24 după o perioadă de timp de când tac, tac și iar tac…. am ales să-mi strig durerea de mamă către Statul Român, Poliția Romană și către drepturile copiilor.

Sunt 14 zile, mai exact de când copiii mei sunt în vacanță la tatăl lor, mai exact la domiciliul bunicilor din B-Vale și, astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Poliția din Bolintin Vale, mi-a transmis că a luat legătura cu el și a spus: Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal’. Pe ce se bazează, omul acesta inconștient?’Nici poliția nu poate face nimic?’

Miercuri 28.08.24 am primit un mesaj de la tatăl copiilor mei, în care îmi transmite că el, își prelungește vacanța cu copiii, chiar și pe timpul meu. În acest timp, vrând să port legături personale cu cei doi copii, tatăl, le închide telefonul imediat, nu-i lasă să vorbească și-mi transmite cuvinte precum Marș, lasă-ne, copiii nu te mai vor, copiii nu mai vor la tine’, îmi adresează injurii cumplite pe care cei doi minori le aud frecvent și nu pot face mai nimi.

Îmi strigă că, nu-l interesează dacă merg la poliție, dacă merg către autorități… deoarece el face legea în România. Îl citez: Săraco, eu dau bani grei avocaților, sute de mii… nicio poliție din țara asta nu-mi poate face nimic pentru că tata a fost și încă e șmecher, nu uita că am și INML-ul în portofel… doar C.Ț e șmecher datorită lu tata. Ai grijă ce faci că plătesc pe cineva și te aruncă pe autostradă într-un șanț și nu știi cine a făcut-o’, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu susține că e urmărită permanent

Cântăreața spune că este constant urmărită de o mașină și se teme pentru viața sa. Ea declară că își dorește doar să își crească cei doi copii în liniște, dar nu i se permite acest lucru.

„Mi-a fotografiat și filmat casa în care trăiesc copiii noștri…. zilnic sunt urmărită de o mașină unde stă cu farurile aprinse direct în casa mea…. Îmi este teamă pentru mine și copii. Acest om inconștient și plin de ură care crede că, cu bani poate plăti orice și pe oricine. O familie care a acaparat toată România și care nu mă lasă să-mi cresc copiii liniștită și în pace. Nu am vrut și nu vreau nimic de la acești oameni… vreau doar să mă lase în paceeee!

În condițiile în care, pentru copiii mei am fost bună. l-am primit peste vacanța mea în Paris, i-am lăsat copiii în vacanțe cu el, cu bunicii, etc. ÎMI ESTE DOR DE COPIII MEI ȘI ȘTIU CĂ ȘI LOR, dar tatăl nu-i lasă, mințindu-i’, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

Vedeta nu a lăsat lucrurile așa. A mers împreună cu mai multe echipaje de Poliție pentru a-și aduce copiii acasă, însă a găsit-o doar pe fosta ei soacră. Gabi Bădălău plecase deja cu copiii.

„De la ora 12.30, împreună cu un echipaj de poliție din Voluntari, încercăm să recuperăm copiii, dar fără nicio reușită. Nici cele trei echipaje de Poliție nu au reușit să îl convingă să-mi aducă copiii. A plecat în trombă de la domiciliul din Pipera, prin tot Bucureștiul, numai să nu-mi pot lua copiii acasă, pe timpul meu legal’, a spus Claudia Pătrășcanu.

„Mămica lui a ieșit după 20 de minute și le-a transmis domnilor agenți din Bolintin că copiii sunt la fotbal cu tatăl. Celor din Voluntari le-a spus că sunt în Bolintin și uite așa, pe timpul meu, copiii nu sunt lăsați să vină acasă după două săptămâni de stat la ei. Îndoctrinați și mințiți. Observați cum înregistrează poliția și cum minte cu nerușinare această femeie. Îmi vreau copiii acasă! Pe timpul meu! Toate autoritățile… luați inițiativă! Nu plec fără copiii mei’, a scris Claudia Pătrășcanu după ce a mers cu poliția să își recupereze copiii de la Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
06 octombrie 2024
06 octombrie 2024