Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Pătrășcanu a făcut declarații despre scandalul cu încă soțul ei, Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații despre scandalul cu încă soțul ei, Gabi Bădălău

17 mai 2022, 21:58,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu, declarații oficiale în plin scandal de divorț. Cuvinte dure la adresa lui Gabi Bădălău. Cântăreața iese la atac și face dezvăluiri inedite, după ce afaceristul i-a adus noi acuzații, zilele trecute! De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău și ce a aflat în noaptea scandalului de la petrecerea burlacilor, organizată pentru Florin Salam.

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații oficiale în plin scandal de divorț. Cunoscuta cântăreață a ieșit la atac și a povestit tot ce se întâmplă între ea și Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a vorbit pe larg despre acuzațiile, aduse de către tatăl copiilor ei.

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații despre scandalul cu încă soțul ei, Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului în care a fost implicat Florin Salam. Mai mult, aceasta spune că Gabi Bădălău a fost surprins urcandu-se și conducand după ce consumase alcool, în timp ce în mașină se afla un copil minor.

„Dl. Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c., care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze așa cum a procedat de nenumarate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizand pe faptul că se uită repede faptele sale.

De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decat să confirme conduita imorala în public, iar concluziile dupa 4 zile de inevestigație contrazic susținerile d-lui Bădălău: în toată aceasta perioadă a fost surprins urcandu-se și conducand după ce consumase alcool, iar în mașina d-lui Badalau se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a imbiat să consume alcool în timp ce serveau masa”, este o parte din declarație făcută de Claudia Pătrășcanu, pentru sursa citată.

Cântăreața susține că a fost urmărită de oameni plătiți de soțul ei

Ba mai mult decât atât, cântăreața susține că la rândul ei, a fost urmărită de oameni plătiți de soțul ei timp de doi ani, fiind urmărită peste tot.

„De ce atâta amar pe stimatul domn Bădălău, că i-am pus eu detectivi pe cap, când, de fapt, timp de doi ani, eu am trăit cu ei în spatele meu, cu paparazzi puși de dumnealui și mama dânsului, chiar există probe în acest sens.

Eram urmărită din toate colțurile, încât eram foarte speriată. Da, am pus detectivi profesioniști nu pentru a-i urmări viața lui privată sau sentimentală, poate să umble cu cine dorește el.

Am pus detectivi pentru că simt că îmi sunt în pericol copiii. Pe mine mă privește siguranța copiilor și este normal să mi-i protejez. Pentru siguranța copiilor, am pus această echipă de detectivi și pentru a urmări conduita și moralitatea domnului Bădălău”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *