Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, dezvăluite motivele despărțirii de artist. „Asta ne-a afectat relația”

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, dezvăluite motivele despărțirii de artist. „Asta ne-a afectat relația”

30 iun. 2024, 17:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Claudia Iosif, Babs, așa cum o alinta partenerul ei, a făcut primele declarații după ce s-a despărțit de Dorian Popa. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani și nimeni nu se aștepta să pună punct relației.

După câteva luni de la separare, Babs, face declarații neașteptate, ținând să precizeze că între ei nu a existat infidelitate. Ambii au fost fideli de-a lungul relației, doar că atunci când poate nimeni nu se aștepta, au ajuns în punctul de a spune „stop”.

„Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el.

Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie.

Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost”, a mărturisit Babs pentru Cancan.

Mai mult, aceștia au decis să nu se mai vadă o perioadă, pentru ca fiecare să meargă mai departe și să își poată reface viața alături de altcineva.

„A trecut foarte mult timp de când ne-am despărțit. Încercăm să ne refacem amândoi viața. De aceea am stabilit să nu ne mai vedem o perioadă. Dar ambii îl avem și-l împărțim pe Cheluțu. Oamenii se mai și despart, asta e”, a completat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *