Prima pagină » Actualitate » Claudia Iosif a decis să se „tuneze“! Ce transformări își face Babs

Claudia Iosif a decis să se „tuneze“! Ce transformări își face Babs

08 mart. 2024, 08:43,
în Actualitate

Claudia Iosif a decis să se „tuneze“ și a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. De această dată, Babs a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, iar efectele vor fi uluitoare. Fosta iubită a lui Dorian Popa continuă transformările, după despărțirea de celebrul vlogger.

Claudia Iosif a decis să se „tuneze“!

După despărțirea de Dorian Popa, Babs a decis să facă mai multe schimbări în viața ei. Babs și-a construit o casă de vis, a slăbit semnificativ, iar acum a decis să mai facă un pas spre o nouă schimbare. Focoasa brunetă s-a fotografiat în clinica medicului, pregătită pentru o nouă intervenție!

Decizia de a despărți a fost în beneficiul amândurora, căci viețile lor merg mai departe din ce în ce mai bine. Claudia Iosif este pregătită să arate mai sexy ca niciodată.

Astfel, nu a stat prea mult timp pe gânduri și a mers direct la cabinetul medicului estetician. De această dată, schimbările se vor vedea la nivelul taliei Claudiei Iosif, căci și-a topit grăsimea de pe abdomen.

Deși are un corp perfect, se pare că Babs vrea să arate din ce în ce mai bine, iar laudele fanilor nu întârzie să apară.

A fost extrem de dezamăgită

Întrebată, în urmă cu câteva zile, dacă a trecut peste despărțirea de Dorian Popa și dacă a reușit să își vindece rănile sufletului, Claudia Iosif i-a luat pe toți prin surprindere și a dat un răspuns neașteptat, spunând că nu a fost vorba despre răni, ci doar despre dezamăgire, care s-a transformat în indiferență.

Cei doi nu au vorbit, până în acest moment, despre motivele separării, dar au ales să rămână prieteni. Mai mult, Dorian Popa a fost prezent la ziua de naștere a fostei sale iubite.

„Nu există răni! Este doar dezamăgirea care în timp se transformă în indiferență”, a scris Claudia Iosif, pe Instagram.

După despărțirea de Dorian Popa, nu se putea vorbi despre o eventuală împăcare, acum se pare că lucrurile s-au schimbat, iar Babs este de părere că nu știe ce le va rezerva viitorul.

„Noi avem o legătură foarte bună, chiar dacă ne-am despărțit. E o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe. Am crescut împreună pe ambele planuri. Momentan, așa stau lucrurile. Suntem despărțiți. Vom vedea însă pe viitor, ce va vrea Dumnezeu. În rest, pot spune că sunt foarte bine”, a precizat Babs.

Invitat într-un podcast, Dorian Popa a vorbit despre separarea de Claudia Iosif, mărturisind că suferă în continuare.

„Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că la un moment rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe”, a menționat Dorian Popa.

Până la o oficializare a împăcării cu Dorian Popa, Babs își vede de viața ei, iar Claudia Iosif a decis să se „tuneze“ din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *