Prima pagină » Cancan » Claudia Iosif a ajuns de nerecunoscut după despărțirea de Dorian Popa. Babs pare să fi pierdut lupta cu kilogramele

Claudia Iosif a ajuns de nerecunoscut după despărțirea de Dorian Popa. Babs pare să fi pierdut lupta cu kilogramele

08 nov. 2023, 16:17,
BZI.ro, în Cancan

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, este de nerecunoscut după despărțirea de influencer. Babs și artistul au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar după 11 ani și-au spus adio. Fanii nu au fost atât de surprinși, deoarece se specula de ceva vreme că cei doi erau mai mult prieteni decât iubiți.

După ce influencerul a fost prins drogat la volan, la scurt timp Babs a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Dorian, ulterior confirmând și el această veste. Artistul a filmat recent un videoclip pe pagina sa de YouTube, unde a vorbit despre faptul că a fost prins drogat la volan, dar el a și confirmat despărțirea de Babs.

Claudia Iosif, de nerecunoscut după despărțirea de Dorian Popa

Claudia Iosif a fost dintotdeauna o prezență destul de discretă în showbiz, însă de fiecare când apărea la brațul lui Dorian Popa în fotografiile de paparazzii, făcea furori cu formele sale voluptoase și era considerată o adevărată bombă sexy. Ei bine, acele vremuri au apus, pentru că Babs, așa cum o știe toată lumea s-a transformat complet și este de nerecunoscut.

Recent, în mass-media au ajuns mai multe imagini cu bruneta în ipostaze rare, îmbrăcată în haine extrem de largi, nemachiată și nearanjată în niciun fel. Pe lângă acest aspect, nu putem să nu remarcăm faptul că a luat ceva kilograme în plus, fața îi este umflată și abia, abia o mai recunoaște lumea pe stradă.

Babs a stat de vorbă cu niște muncitori care lucrează la locuința ei, iar la un moment dat a plecat de acasă și s-a dus la un magazin cu materiale de construcții, unde a încărcat singură ceea ce avea nevoie.

De ce s-a despărțit Dorian Popa de Babs

Se pare că între Dorian Popa și Babs lucrurile nu mai mergeau așa de bine de aproximativ un an, dar au continuat să fie împreună de dragul amintirilor. De asemenea, artistul ar fi avut un program extrem de încărcat și ar fi ajuns să petreacă destul de puțin timp împreună, lucru care a făcut relația să meargă și mai mult în jos.

Ba chiar, la un moment dat ar fi existat și niște discuții legate de posibile infidelități ale artistului. Cum nu au existat dovezi în acest sens, nu au putut fi luate în considerare pentru decizia despărțirii. Mai mult decât atât, între Dorian și Babs nu ar mai fi existat nici gesturi intime și ar fi ajuns în punctul în care erau mai mult prieteni decât iubiți.

În cele din urmă, Dorian Popa a pus piciorul în prag și a decis că trebuie să meargă pe drumuri separate. Deși Claudia nu a fost de acord cu despărțirea inițial, nu a avut încotro. Un pas greu a fost să se mute din casa fostului iubit, unde avea și atelierul de croitorie, care îi asigura venitul lunar din care se întreținea de ani buni. Între timp, tânăra și-a cumpărat o casă și de săptămâni întregi lucrează la amenajare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *