Prima pagină » Cancan ultimă oră » Claudia Ghițulescu este pregătită să iubească din nou: Sexy interpreta vrea să-și refacă viața

Claudia Ghițulescu este pregătită să iubească din nou: Sexy interpreta vrea să-și refacă viața

02 nov. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Claudia Ghițulescu, una dintre cele cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi, pare a fi trecut peste drama pierderii sarciniii și peste divorțul de fostul soț și acum este pregătită să iubească din nou.

Sexy interpreta recunoaște că nu i-a fost ușor în ultimii ani peste loviturile primate de la viață, dar cu ajutorul familiei și al prietenilor a reușit să meargă mai departe.

„Sunt pregătită să-mi refac viața! M-am vindecat și am și înțeles că divorțul a fost cea mai bună alegere pentru amândoi. Nu sunt de acord să stai căsătorit dacă nu există iubire, respect și compatibilitate. Cu toții merităm să fim fericiți!“, s-a destăinuit frumoasa interpetă.

Claudia Ghitulescu

Acum, Claudia Ghițulescu spune că se simte pregătită să iubească din nou și știe cum ar trebui să fie viitorul partener.

„Acum nu am nicio relație, dar sunt din nou pregătită să iubesc. După experiența trită cu fostul soț, acum știu ce vreau de la partener. Voi fi mai atentă la compatibilitate pentru că dacă nu percepi lucrurile la fel, e greu să schimbi pe cineva“, a menționat cântăreața.

Claudia Ghitulescu

Claudia Ghițulescu, înșelată de soț cu o tânără angajată

Claudia a divorțat în urmă cu doi ani, la numai doi ani de la nuntă de Marian.

Soțul ei a fost cel care a depus actele de divorț, iar Claudia a acceptat. Problemele dintre cei doi au apărut încă din momentul în care cântăreața a rămas însărcinată.

Ceturile continue au afectat-o pe Claudi, care a pierdut sarcina. Aceasta a dat vina pe soțul ei, iar acesta șia- căutat „alinarea“ în brațele Alexandrei, o tânără în vârstă de 20 de ani, care era angajata lui Marian.

Claudia a aflat despre amanta soțului ei de la niște prieteni comuni, iar până la divorț nu a mai fost decât un pas.

Anul trecut, Claudia a fost în vacanță cu un bărbat, în Dubai, însă relația a fost una de scurtă durată.

Claudia Ghitulescu

Claudia Ghițulescu: Vârstă, biografie

Claudia Ghițulescu, în vârstă de 43 de ani, s-a născut la Craiova și a iubit de mică muzica oltenească. Primul contact cu muzica popular l-a avut prin intermediul verișoarei ei, cântăreața de muzică popular, Mariana Ionescu Căpitanescu. Aceasta a ascultat-o cântând și a îndrumat-o să meargă la școala populară de muzică din Craiova.

După ce a terminat școala populară, Claudia a plecat la București pentru a studia Facultatea de Muzică.

În București, Claudia a întâlnit familia Chiriac care a fost ca a doua familie, găzduind-o pentru câțiva ani și încurajnd-o atunci când s-a simțit singură.

Claudia Ghițulescu a cântat la început muzică populară, iar după ce a apărut muzica etno a trecut la acest gen musical, în care de altfel are mai multe melodii compuse.

Claudia Ghitulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *