Prima pagină » Actualitate » Claudia Ghițulescu, dezvăluiri despre decizia greșită: „Am regretat că m-am căsătorit exact a doua zi!”

Claudia Ghițulescu, dezvăluiri despre decizia greșită: „Am regretat că m-am căsătorit exact a doua zi!”

12 feb. 2024, 11:46,
BZI.ro, în Actualitate

Artista Claudia Ghițulescu a făcut dezvăluiri despre decizia greșită pe care a făcut-o atunci când s-a măritat. Vedeta a divorțat la doi ani după ce s-a căsătorit, însă și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o chiar a doua zi după nuntă. Cântăreața de muzică populară a afirmat că s-a măritat din dragoste, dar cel mai mare regret al ei are legătură chiar cu această căsnicie.

Claudia Ghițulescu, dezvăluiri despre decizia greșită

Claudia Ghițulescu, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit că bărbatul lângă care spera să își petreacă restul vieții a făcut-o să regrete pasul făcut chiar a doua zi după ce și-au spus „DA”. O reacție a acestuia a făcut-o să înțeleagă rapid că a luat cea mai nepotrivită decizie când l-a luat de soț. Cântăreața de muzică populară a regretat rapid că s-a măritat.

„A doua zi după nuntă, am regretat că m-am căsătorit. Mi-am dat seama că nu am făcut o alegere bună și că omul cu care eu am ales să plec pe acel drum nu era ce trebuie și de ce aveam eu nevoie. Am realizat a doua zi după nuntă, când eu și mama mea am văzut o ieșire care nu ne-a fost deloc pe plac. M-am uitat la mama, ea la mine și am zis: ”Doamne, oare ce am făcut?!”, a povestit Claudia Ghițulescu.

La începutul relației, artista a zis că îl poate accepta și cu bune și cu rele, pe parcurs lucrurile s-au dovedit mult prea dureroase pentru a duce mai departe acea căsnicie.

„E foarte important ca într-o relație să știi dacă poți să trăiești cu defectele soțului sau ale soției. Sunt unii oameni care atunci când ei vor și consideră își arată adevărata față și n-ai ce să faci, decât să accepți. Eu am acceptat, am zis că sunt oameni și cu defecte, dar e foarte important ca într-o relație să știi dacă poți să trăiești cu defectele soțului sau ale soției. La mine a fost puțin mai greu pentru că defectele erau foarte dureroase, mă afectau foarte mult pe mine. Ăla a fost regretul vieții mele”, a mai spus cântăreața.

Cum a înșelat-o soțul

Chiar dacă viața ei nu fost tocmai ușoară cu cel care i-a fost soț, ea a decis să divorțeze în momentul în care a aflat că acesta o înșela cu o tânără de 20 de ani.

„Știa toată lumea, toți prietenii noștri, mai puțin eu. Când l-am confruntat nu a vrut să recunoască. Lui îi plăcea situația asta, îi convenea, avea nevastă acasă, celebră și amantă tinerică de 20 de ani. El nu ar fi vrut să divorțăm, îi plăcea așa, se complăcea. Când i-am zis că are amantă, mi-a râs în față”, a povestit în urmă cu ceva timp Claudia Ghițulescu.

Cel mai mult, artista a suferit în momentul în care a pierdut sarcina, iar soțul ei nu i-a fost alături.

„Pentru mine, au fost cele mai grele momente din viața mea. Țin minte că eram acasă, singură, și mi s-a făcut rău. A venit Salvarea, am fost doar eu și asistenta. El nu era acasă. Probabil era la amantă când inima copilașului meu a încetat să mai bată. E problema lui”, a adăugat Claudia Ghițulescu, ce are o biografie impresionantă.

După ce a divorțat, cântăreața mărturisea că nu i-a fost deloc greu să iasă din acea căsnicie întrucât era nefericită. Acum, Claudia Ghițulescu face dezvăluiri despre decizia greșită pe care a luat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *