Prima pagină » Cancan » Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț cu o femeie cu 20 de ani mai tânără. „Era angajata lui…”

Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț cu o femeie cu 20 de ani mai tânără. „Era angajata lui…”

09 nov. 2021, 12:24,
în Cancan

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu a fost înșelată de către soț cu o femeie mai tânără cu 20 de ani. Artista a ajuns chiar să o îmbrățișeze pe aceasta fară să știe însă că cei doi au o relație ascunsă. Cântăreața era ferm convinsă că și-a găsit marea iubire și că totul merge exact așa cum a visat.

Cu toate acestea, în anul 2019, Claudia făcea declarații șocante cu privire la căsătoria ei, care avea să se destrame din cauza unei relații extraconjugale a soțului său.

Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț

Claudia Ghițulescu a recunoscut că bănuia faptul că soțul ei are pe altcineva, însă nu a îndrăznit niciodată să îl acuze, fără să aibă dovezi. Până la urmă, presupunerile artistei s-au dovedit a fi fondate, pentru că a aflat că Marian, cel care îi era partener la acea vreme, avea o relație extraconjugală cu una dintre angajatele lui.

Mai mult, se pare că solista chiar făcuse cunoștință la un moment dat cu amanta soțului, pe care ajunsese să o și îmbrățișeze, în urmă cu mai mult timp: „Atunci nu am știut, dar bănuiam, simțeam.

Avem bănuieli. Am cunoscut-o, am înțeles, înainte. Era angajata lui, am cunoscut-o întâmplător. Fiind și o fată mică față de el și față de mine, o vedeam ca pe un copil. La un moment dat am și îmbrățișat-o…Ea nu are nicio vină, dragostea apare din senin, și atunci, ce să zic?”, a declarat Claudia Ghițulescu, pentru Fanatik.ro.

Artista nu își pierde speranța în ceea ce privește găsirea unui nou partener de viață

Cu toate că a trecut printr-un episod nu tocmai plăcut, Claudia nu își pierde speranță în ceea ce privește găsirea unui nou partener de viață. Aceasta a spus însă că va fi mult mai precaută în alegerea noului soț.

„Trebuie să fie puternic, foarte deștept și foarte sufletist. După asta m-aș ghida, nu cred că după frumusețe. Și să știi că îmi dau seama de la primele întâlniri.

Acum, uitându-mă în trecut, îmi dau seama că îmi lipsea acest lucru. Dar eu, fiind o femeie puternică, nu mi-am dat seama atunci că vreau să fie el grijuliu, atent. Am văzut, însă, că în momentele grele, atunci când ai căzut la pat, ai nevoie de lucrurile astea, și dacă nu le ai… Trebuie să fie sincer, iar eu simt.”, a mai adăugat interpreta de muzică populară, pentru sursa amintită.

Claudia Ghițulescu a pierdut sarcina pe care și-a dorit-o extrem de mult

Celebra cântăreață de muzică populară Claudia Ghițulescu a pierdut sarcina pe care și-a dorit-o extrem de mult. Artista susține că înainte ca nefastul eveniment să se petreacă, aceasta a primit un semn divin.

„Cea mai mare dramă a fost că mi-am pierdut copilașul. A fost pentru prima dată în viață când nu am mai putut, am zis că acolo e sfârșitul meu, nu-mi găseam putere să mă adun. Cred că doar Dumnezeu, o minune, mi-a dat putere. Înainte cu două săptămâni am avut un vis, mi-a apărut o femeie în vis și mi-a zis să pun niște perdele.

Atunci eu i-am zis că nu mă urc că eu sunt atentă pentru că sunt însărcinată. Și ea mia zis: «Cine ți-a zis că ești însărcinată?» Și zic că am văzut la ecografie, i-am auzit inima, iar ea mi-a spus atunci că nu va avea nicio inimă. Atunci nu m-am gândit, dar după mult timp mi-am adus aminte”, a spus Claudia Ghițulescu la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *