Prima pagină » Radio » Actualitate » Claudia Florescu de la „Insula Iubirii” s-a întors la „prima dragoste”. Chiar iubitul ei a dat-o de gol

Claudia Florescu de la „Insula Iubirii” s-a întors la „prima dragoste”. Chiar iubitul ei a dat-o de gol

13 iul. 2023, 15:33,
BZI.ro, în Radio

Claudia Florescu, concurenta de la „Insula Iubirii”, sezonul 7, pare să fi revenit la „prima dragoste”, și anume sala de sport. Aceasta a redevenit antrenoare de fitness, dorind să-i ajute pe cei care vor să scape de kilogramele în plus. Claudia Florescu a participat cu iubitul ei la emisiunea de la Antena 1, iar relația lor a rezistat tuturor tentațiilor.

Claudia Florescu, în vârstă de 35 de ani, a locuit în Italia în ultimii ani, unde a avut ocazia să-l întâlnească pe Bogdan. Bărbatul a convins-o să se întoarcă în România și să-și construiască o relație solidă alături de el. Decizia de a se întoarce în țară pentru a-și continua povestea de dragoste a fost una grea, dar Claudia a considerat că merită să ofere această șansă relației lor. În plus, au participat la „Insula Iubirii” și au rămas împreună după acest test.

Claudia Florescu de la „Insula Iubirii” s-a întors la „prima dragoste”

Sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii se bucură de mult succes, datorită situațiilor controversate în care sunt puși concurenții. După participarea în cadrul show-ului de la Antena 1, aceștia sunt tot mai activi în mediul online, acolo unde fanii competiției îi urmăresc îndeaproape. Cuplurile și ispitele își pun viețile pe tavă, exact cum au făcut și-n Thailanda.

Spre exemplu, de curând, Bogdan Cîrlan le-a arătat tuturor cu ce se ocupă Claudia Florescu, partenera lui. Mulți au rămas mască atunci când au văzut! După sfârșitul reality show-ului filmat în Thailanda, Claudia s-a întors la ce iubește mai mult, și anume sala de fitness! Tânăra lucrează ca antrenoare și îi ajută pe cei care își doresc să scape de kilogramele în plus. Chiar partenerul ei i-a făcut reclamă, pe rețelele de socializare.

„Că tot apreciați felul în care arată, acum vă puteți antrena cu ea. @clodyfitness09 pentru mai multe detalii îi puteți scrie în privat”, este mesajul transmis de Bogdan, în mediul online.

Cine este Claudia Florescu

Claudia Florescu, în vârstă de 35 de ani, este din Petroșani, județul Hunedoara, însă o mare parte din viață a trăit-o în Italia. În prezent, tânăra locuiește în București. A decis să participe împreună cu iubitul ei în emisiunea fenomen de la Antena 1, Insula Iubirii. Cei doi amorezi sunt concurenți în sezonul 7 al competiției, fiind îndrăgiți de mulți telespectatori. După ce s-au încheiat filmările, Claudia a revenit pe meleaguri românești și la viața de altădată.

Tânăra de 35 de ani este antrenoare de fitness, iar Bogdan îi face reclamă pe internet. Aceasta a participat la multe concursuri de culturism, fiind pasionată de sport. Iubita lui Bogdan Cîrlan se bucură de o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, unde mii de oamenii îi transmit zilnic mesaje frumoase, de apreciere, după ce au văzut-o pe micile ecrane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *