Prima pagină » Radio » Actualitate » Claudia este singura fiică a lui Victor Pițurcă. Aceasta este căsătorită de 10 ani și are un fiu

Claudia este singura fiică a lui Victor Pițurcă. Aceasta este căsătorită de 10 ani și are un fiu

19 oct. 2023, 10:48,
în Radio

Claudia este singura fiică a lui Victor Pițurcă, din căsătoria cu doamna Maria, cea care i-a dăruit și un fiu, pe Alexandru. Deși tatăl și fratele sunt adesea în lumina reflectoarelor, aceasta a ales să-și trăiască viața cu discreție. Fiica lui Victor Pițurcă este căsătorită din 2013 și are un fiu, pe nume Antonio Alexandru, care are 12 ani.

Toată lumea a auzit de Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, însă puțini au habar cine este fiica acestuia. Antrenorul are doi băieți, pe Alexandru și Edan, dar și o fată, pe Claudia Naboiu. Deși fostul tehnician de la Universitatea Craiova este mereu în lumina reflectoarelor, fiica lui a decis să stea departe de ochii curioșilor.

Claudia este singura fiică a lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria Pițurcă, iar împreună au doi copii: Alexandru și Claudia. Partenera de viață a fostului selecționer al României este o fire discretă și preferă să stea departe de viața publică. Nici pe vremea când s-a aflat de idila dintre antrenor și Vica Blochina, femeia nu și-a dorit să apară pe micile ecrane și să dea curs discuțiilor. Timp de 16 ani, fostul tehnician de la Universitatea Craiova s-a iubit cu balerina, însă soția lui a preferat să-i stea alături, în ciuda trădării suferite. Ba chiar, Vica și Victor Pițurcă au împreună un băiat, pe Edan. Cel mic locuiește acum în casa tatălui său și este crescut de Maria Pițurcă.

Victor Pițurcă și Maria au împreună un băiat și o fată, pe Alexandru și Claudia. Dacă Alex Pițurcă a avut multe apariții publice, Claudia a preferat să stea departe de ochii lumii. Femeia, în vârstă de 41 de ani, este o fire discretă și își ține viața cât mai privată. Este căsătorită de 10 ani cu Mihai Naboiu și împreună au un fiu de 12 ani. În 2013, în presă au apărut imagini de la nunta fiicei fostului selecționer. Aceasta a îmbrăcat o rochie de mireasă care i-a pus în evidență silueta, pășind spre altar la brațul partenerului ei de viață. Nașii lor sunt Cosmin Olăroiu și soția lui.

Claudia și Mihai formau un cuplu deja de 5 ani, înainte să pășească în fața altarului. Aceștia erau împreună din adolescență și nu au putut să renunțe la povestea lor de dragoste. Au copilărit împreună la Craiova, iar soțul Claudiei este prieten bun cu fratele acesteia, Alexandru. Ba chiar, cei doi frați erau asociați într-o afacere în domeniul energiei electrice, pe care o înființaseră în 2016. Relația dintre ei este una foarte bună și au știut cum să fie unul lângă celălalt, mai ales în situațiile grele.

Victor Pițurcă a cunoscut-o pe Maria când aceasta era la liceu

Cu privire la cum a reușit să împartă viața de familie cu cariera în fotbal, Piți a spus că meritul este și al soției sale, Maria Pițurcă, pe care a cunoscut-o când ea avea 17 ani.

„Din punctul ăsta de vedere am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alex, el deja are probleme. Trebuie să ai noroc. Trebuie să știi ce alegi. Așa s-a întâmplat la mine, am fost mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur, că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 am cunoscut-o. Ne-am cunoscut la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu.

Eu am venit la Scornicești (în perioada 1979-1983 Piți a jucat la FC Olt Scornicești), ea a terminat în momentul acela liceul, a luat la facultate, la Craiova, și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești. A terminat Electrotehnica, iar ultimul an l-a făcut la București”, a povestit Pițurcă despre soția sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`