Prima pagină » Cancan » Clanul Duduianu jură răzbunare pentru Emi Pian. Ce spune avocatul familiei

Clanul Duduianu jură răzbunare pentru Emi Pian. Ce spune avocatul familiei

07 aug. 2020, 10:49,
în Cancan

Clanul Duduianu jură răzbunare pentru Emi Pian. Familia se se pregătește de înmormântarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. În tot acest timp, este mare fierbere printre membrii clanului. Și aceasta deoarece aceștia ar pregăti simultan o mare răzbunare pentru pierderea „regelui” lor. Așadar, toată lumea se întreabă ce va face clanul Duduianu?

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis cu sânge rece în noaptea de luni spre marți. Acesta șia pierdut viața în urma unei încăierări cu unul dintre membrii clanului Rinu. Cel care l-ar fi ucis este fiul liderului sectorului doi (clanul Rinu), care se pare că se află încă internat la spital.

Clanul Duduianu jură răzbunare pentru Emi Pian

Tragedia petrecută la începutul săptămânii i-a înverșunat enorm pe toți apropiații lui Emi Pian. Acum, din câte se pare aceștia pregătesc o răzbunare odioasă împotriva clanului Rinu. O sursă care a dorit să rămână anonimă a declarat pentru presă faptul că unul dintre frații lui Emi Pian va prelua temporar conducerea clanului Duduianu.

„Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, a precizat sursa menționată.

„Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Aceeași sursă a făcut dezvăluiri și despre ultimele mișcări de trupe în rândul clanului Duduianu. În momentul de față, frații, rudele și alți membri ai clanului revin din stăinătate pentru înmormântare. Totodată, unul din frați va prelua șefia clanului, iar tatăl lui Emi Pian va da ordine clare din închisoare.

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu, unul din frații regelui nostru va prelua conducerea clanului. Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută”, a mai declarat sursa.

Ce spune avocatul familiei

Cristian Caracoti, avocatul familiei lui Emi Pian, a vorbit și el despre o eventuală răzbunare a clanului Duduianu. Acesta susține că nu va fi vorba de nicio răzbunare a membrilor clanului Duduianu.

„Am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzbuna, este total eronat. Fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune. Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian, a fost tăiat în zona gâtului. Timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie.”
Cristian Caracoti, avocatul familiei Duduianu

Cu toate acestea, zvonurile par a contrazice spusele avocatului familiei. Printre interlopi, o asemenea faptă nu poate rămâne nepedepsită, iar clanul Duduianu jură răzbunare pentru Emi Pian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *