Prima pagină » Turism » Funny » Ciupercă gigant pe Transalpina. Mânătarca cântărește cât un copil de câteva luni

Ciupercă gigant pe Transalpina. Mânătarca cântărește cât un copil de câteva luni

05 iun. 2020, 13:49,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:89946;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Un barbat din judetul Gorj a ramas mut de uimire, dupa ce a descoperit o ciuperca gigant pe Transalpina. Manatarca a crescut intr-o zona turistica si cantareste cinci kilograme.

Ciuperca gigant a fost descoperita, luni seara, la Obarsia Lotrului, de un barbat din judetul Gorj. El afla la cules de ciuperci impreuna cu sotia sa, la poalele muntilor Parang, informeaza Mediafax.ro.

Barbatul a vrut doar sa se fotografieze cu bizara creatia a naturii, desi manatarca este una comestibila.

„Se vedea ca este batrana. Nu am luat-o acasa, noi luam doar ciupercile tinere, mai frumoase, care ajung si la trei kilograme. Eu am gasit-o, la Obarsia Lotrului. Sunt aici la cules de ciuperci, cu sotia. Mergem frecvent. Ne-am fotografiat cu ea si am aruncat-o. M-a surprins marimea ei. Am cantarit manatarca si am vazut ca are cinci kilograme. Am gasit si albe, mari, o frumusete. Marti am gasit 30 de kilograme de calitatea I, eu cu sotia, aici se fac bani la greu”, a declarat, pentru sursa citata, Viorel Daniel Daianu, un lacatus mecanic din Targu-Carbunesti.

Un barbat din Novaci a descoperit, saptamana trecuta, o ciuperca de aproape un kilogram, in apropierea partiei de la Ranca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *