Prima pagină » Titlurile zilei » „Ciungul”, actor în propriul film de groază: A fost filmat de o puștoaică în timp ce-l căsăpea pe iubitul mamei sale. Unde a ajuns filmarea?

„Ciungul”, actor în propriul film de groază: A fost filmat de o puștoaică în timp ce-l căsăpea pe iubitul mamei sale. Unde a ajuns filmarea?

20 ian. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Noi detalii apar în cazul „Ciungului”, tânărul care l-a omorât pe iubitul mamei sale. În timp ce îl ucidea pe Ionuț Ivanciu, acesta era filmat de către sora sa minoră

Radu Constantin Unghvarth, „Ciungul” de la Comarna, care l-a ucis pe iubitul mamei sale, regretă cele întâmplate. Asta spun surse din cadrul anchetei. Reporterii BZI au aflat detalii noi despre crima care a zguduit o comunitate întreagă. Se pare că între „Ciung” și iubitul mamei sale exista o stare conflictuală de mult timp. Cei doi s-ar fi înțeles când niciunul nu se afla sub influența alcoolului. Odată ce unul dintre ei se îmbăta, scandalul începea instant. Așa s-a întâmplat și în seara tragediei.

A fost filmat în timp ce ucidea cu sânge rece

Se pare că Ionuț Ivanciu băuse poate prea mult, iar după o lovitură încasată de la Unghvarth a căzut secerat. Cu un par ar fi fost lovit în moalele capului. Odată ce a căzut la pământ, „Ciungul” a început să-l „toace”. Totul a fost filmat de sora agresorului, o minoră.

Fata a fost obligată de agresor să înregistreze totul. Filmările ar fi ajuns la o femeie, sora agresorului, care nu s-ar fi aflat în țară. Practic, crima a fost filmată și distribuită. Există zvonuri care spun că înregistrarea video ar fi ajuns și la diverse persoane din comună.

Ce s-a întâmplat după crimă

Ionuț Ivanciu este tânărul care a murit în chinuri cumplite în prima zi din an, la Comarna. El a fost ucis de către „Ciung”, așa cum îl poreclesc mai toți cei care îl cunosc pe Radu Constantin Unghvarth. Reporterii BZI au încercat să afle cât mai multe detalii despre crima care a îngrozit o comunitate întreagă. Ionuț Ivanciu avea domiciliul în satul Goruni, din comuna ieșeană Tomești.

De aproximativ trei ani, acesta avea o relație cu mama lui Unghvarth și locuia în satul Osoi din comuna Comarna. După ce tânărul a murit, tatăl acestuia a mers la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, i-a ridicat cadavrul și l-a îngropat creștinește în satul Bordea, comuna Grajduri. Tatăl tânărului ucis a ales să-l îngroape la Bordea pentru că acolo locuiește.

Cum a ajuns Ionuț Ivanciu în casa groazei

Tatăl lui Ionuț Ivanciu locuiește la Grajduri și este căsătorit pentru a doua oară. Ionuț era copilul din căsnicia anterioară. Bărbatul spune că a încercat de-a lungul anilor să-l țină mai aproape de el, dar nu a reușit. Trebuie precizat că tatăl lui Ionuț Ivanciu este un om bine văzut în comunitate, are o gospodărie frumoasă și vinde lemne pentru a se întreține.

„Ionuț era din prima căsătorie. Am încercat să-l țin lângă mine, dar i-am pus condiții. Să muncească, să nu stea prin baruri… El nu prea a vrut. A plecat prin străinătate și a găsit-o pe femeia asta. La un moment dat m-am întâlnit cu ei. Ea avea un copil. I-am invitat la mine acasă, la Bordea. Soția mea a pregătit câte ceva, na, cum se face. Am întrebat-o câți copii are.

Mi-a spus că șase. I-am zis lui Ionuț atunci că o să fie greu, dar el a zis că se descurcă… Am încercat să-i ajut cu ce am putut. Le-am dus lemne la un moment dat, le-am dus câteva materiale de construcții că ziceau că vor să facă două camere, dar Ionuț când mă căuta, când nu mă căuta”, a spus tatăl bărbatului.

Comentarii
  • Pai eu tot va scriu de atâtea săptămâni ca sorsa e implicată și a filmat și voi abia acum scrieți de asta. Dacă îmi fac ziar, voi falimentati.

  • Din articol se intelege faptul ca victima era beata si a fost atacata de agresorul care nu era beat, prin urmare l-a lovit in cap cu o bâtă si apoi a continuat sa-l schingiuiasca pana l-a omorat. Sora a filmat toata grozavia morivand ca ii era teama de agresor si nu si-a pus problema sa intervina sau sa fuga dupa ajutor sau pur si simplu sa fuga si sa tipe ca sa auda vecinii sau….sa se gandeasca ca poate urmatoarea victima…. si-a pastrat sangele rece, a filmat si a distribuit online oroarea. Probabil anchetatorii vor mai gasi si alte dovezi ale unei crime premeditate la care au participat de fapt mai multe persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *