Prima pagină » Actualitate » Ciucă spune că PSD donează voturi pentru George Simion. „Este vorba de o acțiune împotriva democrației”
Ciucă spune că PSD donează voturi pentru George Simion. „Este vorba de o acțiune împotriva democrației”

Ciucă spune că PSD donează voturi pentru George Simion. „Este vorba de o acțiune împotriva democrației”

22 oct. 2024, 21:32, 1 ,
Redacția BZI în Actualitate

Prezidențiabilul PNL, Nicolae Ciucă, susține că Marcel Ciolacu și cei de la PSD pregătesc o mare operațiune prin care să doneze voturi către George Simion, cu scopul de a-l aduce pe acesta în turul II.

„E chiar mai mult de atât. El a vorbit de 10-20 de voturi, dar eu cred că este vorba de mai mult decât atât. Chiar dacă nu este vorba de o abordare ilegală, este vorba de o acțiune împotriva democrației și a moralității. Există sondaje care indică o prezență la vot de aproximativ 60%. Comparativ cu ce deține în prezent, este un număr de voturi necesar pentru a trece în turul 2. Dar eu cred că este vorba de mult mai mult de 10-20 de voturi. Marcel Ciolacu are un bazin tradițional și asta îi permite să joace în primul tur, că în turul II s-a văzut că nu mai au cum să joace”, a spus Nicolae Ciucă, la România.

„Tot la Ceaușescu se întoarce, tot la Partidul Comunist”

Întrebat dacă a mai vorbit cu Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a spus că nu. Moderatorul Victor Ciutacu i-a amintit despre faptul că Marcel Ciolacu a făcut și un banc despre faptul că Nicolae Ciucă nu răspunde „știți cum e, el se ascunde, dar nu-l caută nimeni”.

„Vedeți că n-a uitat, tot la Ceaușescu se întoarce, tot la Partidul Comunist. Chiar dacă m-ar fi sunat, nu i-aș fi răspuns. Știți cum se spune, la un telefon distanță nu se rezolvă problemele”, a mai spus Ciucă.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu ar avea vreun interes de a sprijini interesele Federației Ruse, Ciucă a spus că el este condus de interesul propriu, dar promovarea lui Simion pentru turul doi înseamnă promovarea intereselor Moscovei.

„Marcel Ciolacu a acționat în interesul său propriu, ceea ce este de înțeles. Însă dorința de a intra cu Simion în turul doi este și dorința Rusiei. Intrarea lui Simion în turul doi ar însemna un AUR mai puternic. Nu este lipsit de importanță cine câștigă. Și nici nu putem fi siguri de acest lucru. Uitați-vă la sondajele Sociopol, care îl plasează pe Ciolacu la 26%, mult sub scorul partidului. Acesta este un indiciu că ar putea exista un transfer de voturi, astfel încât Ciolacu să susțină această variantă”, a spus Ciucă .

Comentarii
  • Shobolanii au inceput festinul !

    Nu mananca numai kk, se mananca si intre ei !

    Pofta buna, SPURCATILOR !

    Se pare ca Deep State pierde teren pe partea Tradatorilor Criminali Geoana Poponarul si Ciuca Idiotul, dar castiga pe partea Ciolanashu si Simuion.

    Lenuna a trecut in coada plutonului de tradatoiri si nu mai are sanse de revenire…dar are sanse pentru Plutonul de executie, cu streangul cravata.
    Vaticanul Satanist este in faliment, adica pe duca, asa ca iezuitii spurcati de la USR sunt de carutza !

    Ciolanasu are sustinere de la paduchiosii lui teroristi si se crede deja presedinte, dar socoteala din chibiutz nu se potriveste cu cea din Romanica.

    Chiar daca romanii sunt IDIOTI irecuperabili, cine trebuie sa aiba grija de Romania are, si-i va spulbera pe spurcati cand le va fi lumea mai draga !

    Nu mor romanii cand vor paduchiosii spurcati nazisti teroristi ucigasi de copii in Gaza!

    Vine, vine DERATIOZAREA si Programul Siberia Forever !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`