Prima pagină » National » Ciucă a avut o întâlnire „neprevăzută” cu Ursula von der Leyen pe aeroportul din Chișinău
Ciucă a avut o întâlnire „neprevăzută” cu Ursula von der Leyen pe aeroportul din Chișinău

Ciucă a avut o întâlnire „neprevăzută” cu Ursula von der Leyen pe aeroportul din Chișinău

09 oct. 2024, 23:01, 1 ,
Redacția BZI în National

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut o întâlnire „neprevăzută” miercuri, pe aeroportul din Chişinău, cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cei doi au discutat despre sprijinul Moldovei pe drumul european şi cooperarea în securitatea energetică.

„Astăzi, într-o întâlnire neprevăzută pe aeroportul din Chişinău, am avut plăcerea de a discuta cu Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene.

Deşi a fost o discuţie scurtă, am reuşit să atingem subiecte esenţiale pentru România şi regiune, precum sprijinul Moldovei pe drumul european şi cooperarea în securitatea energetică. Astfel de momente ne reamintesc cât de importante sunt dialogul şi parteneriatele solide cu UE”, a scris Ciucă pe Facebook.

Nicolae Ciucă s-a întâlnit miercuri, la Chişinău, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu

Nicolae Ciucă s-a aflat miercuri la Chişinău, ocazie cu care a avut o întrevedere cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

„Votul din Parlamentul European, care sprijină ferm parcursul european al Republicii Moldova, reprezintă un pas esențial pentru viitorul european al fraților noștri de peste Prut. România va rămâne alături de Republica Moldova, susținând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană.

În acest context, întâlnirea de azi, de la Chișinău, cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a fost o oportunitate de a reafirma sprijinul meu deplin pentru reformele curajoase inițiate în Moldova.

Voi consolida parteneriatul nostru și voi susține toate eforturile menite să aducă Moldova mai aproape de familia europeană”, a mai scris președintele PNL pe Facebook.

Comentarii
  • Gura IDIOTULUI adevar graieste: Ciuca NU ARE Onoare, Respect si predictibilitate, iar Cretinul Marcel Ciolanasu le are pe toate trei ! ANALFABETUL FUNCTIONAL stie sa citeasca dar nu intelege ce a citit !
    VIDEO: blob:https://www.facebook.com/d6502921-f555-493b-b6cf-951fb1b66274

    DEX: IDIOT, -OATĂ, idioți, -oate, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [ Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot.

    ,,Caligula imperator si-a facut calul senator.
    PNLeii mai sinistri au facut din BOI ministri.

    Pe fauna cuvântătoare apasă greu osândă grea:
    Prostia e molipsitoare, pe când înţelepciunea ba.

    Oare nu-ţi mai aminteşti, vorba din bătrâni lăsată ?
    Din beţie te trezeşti, din prostie niciodată.’’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`