Prima pagină » Stiri si curiozitati » Citit în cărți de joc. Cum să găsești răspunsul la întrebările care te frământă

Citit în cărți de joc. Cum să găsești răspunsul la întrebările care te frământă

22 iun. 2022, 10:23,
B, , h, , în Stiri si curiozitati

Tot mai multe persoane apelează la citit în cărți de joc pentru a afla dacă merită să schimbe ceva în viața sa, dacă sunt pe drumul cel bun în acest moment și la ce se pot aștepta în carieră în viitorul apropiat.  Unii oameni sunt mânați de simpla curiozitate atunci când apare gândul de a afla viitorul cu ajutorul cărților de joc, dar unii le folosesc pentru a găsi rezolvări pentru problemele vitale.

Există o mulțime de modalități de a afla care îți va fi soarta. Una dintre cele mai accesibile este ghicirea pe cărți de joc. Cu ajutorul lor, vom încerca să clarificăm în mod independent situația care ne interesează. Înainte de a trece direct la modul în care se citește în cărți, trebuie remarcat că acele cărți care vor fi folosite pentru divinație trebuie să fie „curate”. Cu alte cuvinte, ele nu pot fi jucate, altfel nu vă așteptați la predicții precise. Aveți grijă să cumpărați un pachet nou de cărți, de preferință nu din plastic, ci din hârtie. Pachetul trebuie să conțină 36 de cărți și nu trebuie să fie achiziționat de la ascendentul zodiei rac.

o fata care priveste carti de joc aranjate pe o masa

Tot mai multe persoane apelează la citit în cărți de joc pentru a afla dacă merită să schimbe ceva în viața sa

Citit în cărți de joc. Regulile pe care trebuie să le cunoști pentru a afla viitorul

Pentru a răspunde la întrebarea dacă dorința ta se va împlini în viitorul apropiat, trebuie să urmezi mai mulți pași. Întâi de toate luați un pachet simplu de 36 de cărți. Este bine să știi că nu trebuie să ai cunoștințe secrete sau să fii capabil să înțelegi combinația anumitor cărți deoarece ghicirea pe cărți de joc trebuie să fie efectuată doar în conformitate cu toate regulile. De asemenea, trebuie să ții cont și de zodia pe care o porți.

Pentru a ghici în cărți merită să ții pachetul în mâini și să îți imaginezi mental ce te interesează în acest moment. Ulterior pune cărților și rostește o întrebare clară, amestecând bine pachetul. După care scoate una dintre cărți, caută răspunsul la întrebare în interpretarea de mai jos.

femeie care tine o carte de joc on maini

Pentru a ghici în cărți merită să ții pachetul în mâini și să îți imaginezi mental ce te interesează în acest moment

Cărțile sunt numerotate la 6 la 10. Un număr par semnifică un răspuns pozitiv. Un număr impar reprezintă răspuns negativ. Cricurile în costum roșu îți va spune dacă dorința este destul de fezabilă, dar cu o singură condiție, când faci toate eforturile. Pe când costumul negru semnifică vise goale, în plus, cineva va interfera constant cu tine.

Doamnele în costum roșu sugerează faptul că dorința ta este fezabilă și te va ajuta o femeie în îndeplinirea ei. Ajutorul ei este incontestabil. Însă, dacă aceasta este îmbrăcată în costum negru o femeie va interfera cu tine. Dar trebuie să știi că nu trebuie să cauți vinovați deoarece este foarte posibil să nu fi venit încă timpul pentru împlinirea unui vis mult dorit. Tot doamnele îți pot spune dacă ești blestemat.

Ce semnifică regii atunci când vrei să știi dacă dorința ta va deveni realitate. Cum să interpretezi corect rezultatele

Regii în costum roșu spun despre faptul că în mod cert dorința ta se va împlini și asistentul tău va fi un bărbat care va fi mai în vârstă decât tine fie ca vârstă, fie ca funcție. Atunci când la ghicit ți-a căzut un cartonaș negru, acesta spune că din păcate, dorința nu este fezabilă. Astfel, un om de sex masculin va interveni aici pentru a-ți face rău.

femeie care tine mana pe o carte de joc

Regii în costum roșu spun despre faptul că în mod cert dorința ta se va împlini

Așii în costum roșu îți sugerează faptul că ești foarte norocos, toate drumurile îți sunt deschise și cu siguranță vei obține tot la ce ai sperat. Iar dacă ți-a căzut la ghicit așii cu  costum negru acest fapt semnifică că dorința ta în viitorul apropiat nu este fezabilă, în nicio circumstanță.

Este bine să știi că atunci când vrei să te apuci de citit în cărți de joc pentru viitor, sau pentru o dorință, cărților nu li se pun niciodată aceeași întrebare de două ori. Chiar dacă nu ești mulțumit de răspuns. Treceți la divinație într-o dispoziție echilibrată și calmă, de preferință cu două lumânări aprinse. Și amintiți-vă întotdeauna că nu poți ghici în cărți în timpul marilor festivități bisericești, după ce ai rostit o rugăciune adresată Sfântului Mina și Sfântului Ioan.

femeie care aranjeaza carti de joc pentru a le citi

În ghicirea cărților de joc pentru viitor, sau pentru o dorință, cărților nu li se pun niciodată aceeași întrebare de două ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *